Formaţia Hi-Q se dezintegrează

Publicat: Miercuri, 30 Iulie 2014 11:58 // Actualizat: Miercuri, 30 Iulie 2014 11:58 // Sursa: romaniatv.net

Au format timp de 18 ani una dintre cele mai iubite trupe de muzică ușoară din România, iar mâine vor urca pe scenă  împreună, pentru ultima oară. Dana Nălbaru, Mihai Sturzu și Florin Grozea au hotărât să pună punct acestui proiect.

Intrarea în politică a lui Mihai Sturzu a fost un punct de cotitură pentru trupă, iar Florin recunoaște că au încheiat colaborarea într-un mod amiabil și că au rămas prieteni.

„Nu suntem certaţi şi rămânem prieteni. Nu a fost nimeni de vină, am ales doar un moment simbolic pentru a anunţa că trupa Hi-Q îşi încheie activitatea şi că fiecare se va ocupa de propriul proiect. Dana va cânta şi va compune, iar Mihai va continua activităţile în domeniul tineretului. Eu am o agenţie digitală care promovează muzica şi imaginea artiştilor pe site-uri, bloguri, campanii on-line, Facebook, Twitter, Instagram şi YouTube", a spus Florin pentru www.ziarulring.ro.

Mâine, Dana, Mihai și Florin își așteaptă fanii în Mamaia, pe Crema Beach, de la 20.30, pentru a asculta hiturile cu care au devenit iubiți în muzica românească: „Dor de tine, dor de noi”, „Bună dimineața”, „Gașca mea”, „Poveste fără nume” și multe altele.

Florin a rememorat momentele frumoase petrecute alături de colegii săi și și-a amintit că inclusiv perioada în care Dana a plecat din trupă a fost una benefică.

„Cel mai mare succes al trupei Hi-Q a fost că a rezistat 18 ani. Ne-am menţinut în muzică şi în topuri de când aveam 16 ani. E cea mai longevivă trupă de după revoluţie. Nici Voltaj, nici Direcţia 5 nu au 18 ani. Eşecuri? Chiar şi plecarea Danei s-a dovedit a fi ceva bun, întoarcerea ei a fost un moment aplaudat. Toate lucrurile au un sens, chiar şi cele care, la prima vedere, par negative", a mai spus Florin.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
dana nalbaru Facebook Florin Grozea Hi Q Instagram mihai sturzu Twitter
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
30 iul 12:42
...lucrurile au un sens, chiar şi cele care, la prima vedere, par negative”, a mai spus Florin. Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/formatia-hi-q-se-dezintegreaza_161509.html#ixzz38wXdQNXg ...
30 iul 12:19
...România, iar mâine vor urca pe scenă  împreună, pentru ultima oară. Citește mai departe… …read more ...
30 iul 12:06
... Au format timp de 18 ani una dintre cele mai iubite trupe de muzică ușoară din România, iar mâine vor urca pe...
1
EUR
4.7274
RON
21 Aug
noapte 18 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H