Formula 1, accident teribil! Maşina lui Romain Grosjean s-a rupt în două şi a luat foc în Bahrein FOTO şi VIDEO

Incident teribil în Marele Premiu din Bahrein. Imediat după start, maşina lui Romain Grosjean a luat foc! Organizatorii au afişat steagul roşu, iar cursa a fost întreruptă.

29 nov. 2020, 16:36
Formula 1, accident teribil! Maşina lui Romain Grosjean s-a rupt în două şi a luat foc în Bahrein FOTO şi VIDEO

Romain Grosjean a scăpat teafăr după ce a luat foc în urma unui impact. Maşina sa a ars, după ce s-a rupt, practic, în două! S-a întâmplat la MP de Formula 1 din Bahrein.

Romain Grosjean a ieşit din flăcări

A fost o coliziune între Romain Grosjean și Daniil Kvyat. Mașina lui Romain Grosjean s-a rupt în două, iar apoi a luat foc. Din fericire, pilotul a ieșit din cockpit teafăr și apoi a fost consultat de medici.

Formula 1: Lewis Hamilton l-a bătut pe Michael Schumacher

Pilotul britanic Lewis Hamilton (Mercedes), campionul mondial en titre, a plecat din pole position, duminică în Marele Premiu al Bahrainului, obţinând al zecelea pole position în cele 15 curse de Grand Prix de Formula 1 din 2020. Hamilton a obţinut cel mai rapid timp al calificărilor pe circuitul de la Sakhir (5,412 km), cu 1:27.264, devansându-i pe coechipierul său, finlandezul Valtteri Bottas, care va lua startul de pe poziţia a doua a primei linii, şi pe olandezul Max Verstappen (Red Bull-Honda), care obţinuse cel mai bun timp în cea de-a treia sesiune de antrenamente şi care va porni de pe poziţia a 3-a a grilei de start.

Lewis Hamilton (35 de ani) a devenit deja campion mondial după ce s-a impus în Marele Premiu al Turciei, acum două săptămâni, după o cursă fabuloasă pe Intercity Istanbul Park. Britanicul a câștigat al 7-lea titlu mondial din carieră și l-a egalat pe Michael Schumacher. Astfel, la două săptămâni distanță de când Mercedes s-a impus în clasamentul mondial al constructorilor, britanicul a câștigat pentru a 7-a oară în cariera sa titlul de campion mondial în Formula 1, egalându-l pe legendarul Michael Schumacher la numărul de campionate.

„Nu îmi pot găsi cuvintele. Bineînțeles, trebuie să încep să le mulțumesc tuturor colegilor din echipa Mercedes pentru că mi-ați oferit această oportunitate. Sunt atât de mândru de ei”, a spus Lewis Hamilton.