Forţe de ordine sporite şi puncte de prim ajutor la Curtea de Argeş, în ziua înmormântării Reginei Ana

Forțele de ordine vor fi sporite și vor fi amenajate puncte de prim ajutor la Curtea de Argeș pe 13 august, ziua în care va fi înmormântată Regina Ana, a anunțat marți prefectul județului, Cristian Soare.

09 aug. 2016, 10:04
Forţe de ordine sporite şi puncte de prim ajutor la Curtea de Argeş, în ziua înmormântării Reginei Ana

Întrucât estimăm că în ziua de 13 august la Curtea de Argeș vor fi multe persoane, dorim să eliminăm orice risc și să ne asigurăm că nu vor fi probleme. Vor fi amplasate două corturi de prim ajutor unde vor fi medici, vor fi mai multe ambulanțe, mașini de intervenție ISU și vom suplimenta forțele de menținere a ordinii publice„, a declarat prefectul de Argeş, Cristian Soare.

Acesta a precizat că a avut mai multe întâlniri operative cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ), Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) și Primăriei Curtea de Argeș, pentru a se asigura că nu vor exista probleme de organizare.

Slujba de înmormântare a Reginei Ana va avea loc sâmbătă, 13 august, în pronaosul noii catedrale de la Curtea de Argeș. Cortegiul funerar sosit dinspre București va parcurge municipiul de la sud la nord, trecând prin zona centrală și pe Bulevardul Basarabilor, care leagă Biserica Domnească de Mănăstirea Curtea de Argeș.