Fost concurent de la „Chefi la cuțite”, dispărut fără urmă de trei luni. Familia și prietenii sunt disperați

Mihai Csillag, fost concurent la ”Chefi la cuțite”, este de negăsit. Bucătarul a dispărut de acasă în urmă cu trei luni, iar familia lui a ajuns în culmea disperării.

19 iun. 2021, 16:04
Fost concurent de la „Chefi la cuțite”, dispărut fără urmă de trei luni. Familia și prietenii sunt disperați

Rudele și apropiații nu mai știu nimic. Înainte să dispară, tânărul a încput să se comporte ciudat. Mai întâi și-a blocat unii prieteni pe telefon, apoi și-a închis conturile pe rețelele sociale, a povestit un amic.

Sunt foarte multe lucruri care nu se leagă. El nu-şi întrerupea niciodată legătura cu prietenii. Brusc a început să blocheze pe toată lumea, a dispărut subit. Era anti-droguri, anti-fumat, anti-alcool. Probleme cu banii nici nu se pune problema”, a mărturisit amicul său pentru Observator.

Familia tânărului i-a anunțat dispariția la poliție, dar cu toate acestea ancheta nu a părut să evolueze.

„Dragi prieteni, am o mare rugăminte la voi, să mă ajutați în găsirea fiului meu care a dispărut fără urmă. Suntem disperați să îl găsim”, a scris Cristina Csillag, mama bucătarului, pe rețelele de socializare. Mii de oameni au distribuit povestea pe internet în speranţa că cineva îl va recunoaşte.

Acum doi ani, Mihai Csillag a muncit ca bucătar personal la o familie din New York. În pandemie, bucătarul a mers în Austria: ”Mama mea a divorţat de tatăl meu natural pentru că a ajuns la puşcărie pentru crimă, omor deosebit de grav. Bunica pentru mine a fost mamă, a fost tată, a fost de toate. M-a crescut până la 11 ani, când a murit (…)

Au fost momente în care am căzut în bucătărie şi au venit cei de la SMURD, m-au dus la spital, am stat internat câteva zile până mi-am revenit şi iar am revenit în bucătărie pentru că sunt pasionat. M-am născut să fiu bucătar”, povestea Mihai Csillag la ”Chefi la Cuțite”.

 

 

 


loading...