Fost consilier de stat al primului ministru, ales în funcţia de Secretar General al CNMR

Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR) a organizat, sâmbătă, Conferința de alegeri generale pentru regiunea București-Ilfov. Cu această ocazie, președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu, a prezentat și noua achiziție de marcă a Coaliției, Simona Baltag, fost consilier pentru doi premieri și consilier de stat în ultimul Guvern.

03 feb. 2018, 16:38

„Prin numirea doamnei Simona Baltag în funția de Secretar General al CNMR am realizat o consolidare importantă a organizației din punct de vedere administrariv și ca reprezentare. Experiența în administrația centrală și rezultatele obținute vor spori dinamica și forța CNMR. De asemenea, alegerea conducerii filialelor CNMR București și Ilfov cu o prezență numeroasă a delegaților arată forța și reprezentativitatea crescândă a CNMR și rolul important pe care aceasta îl va juca în dezvoltarea zonei metropolitane”, a declarat președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu.

Sâmbătă a avut loc lansarea filialelor CNMR București și Ilfov, fiind prezidată de către președintele CNMR, Alexandru Cumpanașu și vicepreședinții CNMR Mihaela Olaru, Eduard Dumitrașcu și Liviu Beșleagă, cu participarea a peste 100 de delegați.
 
În cadrul evenimentului a fost modificată structura administrativă a CNMR, prin numirea doamnei Simona-Gabriela Baltag în funcția de Secretar General al CNMR la nivel central și a doamnei Cristina Crucianu în funcția de Secretar Executiv al CNMR.  Evenimentul a continuat cu alegerea conducerii celor două filiale în următoarea componență:
Paul Milodin, președinte filiala București, Vlad Barbu, președinte filiala Ilfov
 
Astfel, CNMR își consolidează poziția la nivel național prin întărirea capacității administrative și lansarea de noi filiale.