Fost handbalist de la SCU Suceava, dat dispărut după cutremurele din Turcia: „Locuia la etajul 9 cu soția și copilul. S-au mai văzut minuni!”

Handbalistul turc Cemal Kutahya (32 de ani), component al naționalei Turciei, se afla cu familia sa, soția și copilul, în locuința lor din Turcia, situată la etajul 9. Blocul în care locuiau s-a dărâmat. Sportivul a evoluat în sezonul 2021/2022 pentru CSU Suceava. A revenit în țara natală la începutul stagiunii în curs. Oficialii lui SCU Suceava, fosta lui echipă, se roagă pentru viețile lor.

08 feb. 2023, 09:06
Fost handbalist de la SCU Suceava, dat dispărut după cutremurele din Turcia: „Locuia la etajul 9 cu soția și copilul. S-au mai văzut minuni!”

Handbalistul turc Cemal Kutahya (32 de ani) și familia lui, soția și copilul, sunt dați dispăruți în urma cutremurelor devastatoare care au lovit luni Turcia.

Interul dreapta Cemal Kutahya, component al naționalei Turciei, a evoluat în sezonul 2021/2022 pentru CSU Suceava. A revenit în țara natală la începutul stagiunii în curs. Seismele de luni l-ar fi prins acasă, alături de familie, scrie GSP.

Citește și: Nou cutremur în Turcia, resimțit în mai multe oraşe! Bilanţul morţilor este înfiorător

”Nu avem alte vești despre el și despre familia lui, doar că autoritățile și echipele de salvare încă îl caută. Sperăm într-o minune. S-au mai văzut minuni în situații de acest gen. Toate gândurile noastre merg către el! Sperăm să îi găsească în viața.

A făcut partea din familia handbalului sucevean, un băiat extraordinar, de caracter. Se intagrase foarte bine în vestiar. Doar accidentările au făcut ca el să plece de la noi. Asta e mult mai puțin important.

Citește și: Majoritatea câinilor salvatori trimişi de IGSU în Turcia sunt salvaţi de pe stradă: „L-am găsit într-o cutie în faţa unui service, a fost singurul supravieţuitor”

Sperăm să fie bine, el și familia sa. Împreună cu familia și copilul a fost surprins. Probabil dormeau, stăteau la etajul 9. Blocul s-a dărâmat, mai multe detalii nu știm. Ținem legătura cu impresarul, dar nu am aflat nimic nou”, a spus Bogdan Șoldănescu, antrenorul secund al celor de la CSU Suceava.