Fost poliţist din Vaslui, reţinut după ce ar fi încercat să spargă o bancă

Un fost agent de la IPJ Vaslui a fost reținut, după ce ar fi încercat să spargă o bancă din Iaşi. Mai mult, acesta este cel care a dat mai multe spargeri în zonă. A furat inclusiv un seif dintr-o farmacie în care se aflau 18.000 de lei.

23 feb. 2022, 18:19
Fost poliţist din Vaslui, reţinut după ce ar fi încercat să spargă o bancă

Fost poliţist din Vaslui, reţinut după ce ar fi încercat să spargă o bancă. Bărbatul în vârstă de 24 de ani este acuzat că ar fi comis mai multe spargeri pe raza judeţului Iaşi.

Fost poliţist din Vaslui, reţinut după ce ar fi încercat să spargă o bancă

Mai multe percheziţii au avut loc miercuri, la domiciliul fostului poliţist din localitatea Stănileşti, judeţul Vaslui. Acesta este bănuit că ar fi spart farmacii, săli de jocuri de noroc şi o bancă din judeţul Iaşi.

Citeşte şi Jaf armat la o cafenea din Suceava. Vânzătoare amenințată cu pistolul de un tânăr care a golit de bani casa de marcat

Fostul poliţist s-ar fi apucat de spargeri, din cauza datoriilor pe care le are la mai multe bănci din Huşi. Acesta este executat silit de şapte bănci, printre care şi BRD. Doar la această bancă fostul poliţist din Vaslui are de plătit o datorie în valoare de 17.000 de lei.

Tânărul de 24 de ani a intrat în Poliţie în 2017, iar în 2020 şi-a dat demisia.

Acum, bărbatul a fost reţinut pentru nouă infracţiuni.

Citeşte şi Un român din Italia a găsit un telefon pe care l-a înapoiat proprietarului, dar riscă să ajungă la închisoare. Motivul uluitor pentru care e acuzat de furt