Fost șef din Poliție, prins beat la volan după ce a lovit o mașină parcată

Scene incredibile suprinse într-o localitate din Iași! Fostul şef al Poliţiei Hârlău a fost prins beat la volan după ce a lovit o mașină parcată. Acesta a fost săltat de polițiști și dus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

10 apr. 2024, 10:05
Fost șef din Poliție, prins beat la volan după ce a lovit o mașină parcată

Polițiștii ieșeni au fost alertați prin 112 după ce un șofer beat a lovit o mașină parcată. Când au ajuns la fața locului oamenii legii au constatat că șoferul bețiv este chiar fostul șef al Poliției Hârlău, Dumitru Simionescu. Imediat a fost săltat de aceștia și dus la sediul poliției unde a fost testat, iar rezultatul a fost de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citește și: Sunt şoferii obligaţi să acorde prioritate dacă maşina din faţă semnalizează pentru a schimba banda? Ce scrie în noul Cod Rutier

Dumitru Simionescu a fost transportat la o unitate sanitară în vederea recoltării de probe biologice.

Pe numele fostului şef al Poliţiei Hârlău a fost întocmit dosar penal pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

”În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis IPJ Iași.

Citește și: Deținutul care a evadat din Bucureşti, prins la Oradea. Un bărbat l-a văzut și a sunat la 112

Dumitru Simionescu a demisionat din funcție în anul 20016 pentru a intra în politică. Este consilier local în Cotnari și membru USR. Vrea să candideze din partea USR la primăria Cotnari.