Fost sportiv de peformanță, în stare gravă la ATI cu COVID-19. Apel disperat: „Rugați-vă pentru mine!”

Cedric Ceballos, fost jucător în NBA între 1990 şi 2001, la Phoenix Suns și LA Lakers, a făcut un apel disperat pe social media, rugând lumea să se roage pentru el, după ce s-a infectat cu COVID-19 și a fost internat acum 10 zile la Terapie Intensivă.

08 sept. 2021, 10:27
Fost sportiv de peformanță, în stare gravă la ATI cu COVID-19. Apel disperat: „Rugați-vă pentru mine!”

Fost sportiv de peformanță, în stare gravă la ATI cu COVID-19. „În ziua a 10-a la Terapie Intensivă, COVID-19 mă loveşte oficial. Îi rog pe toți, familie, prieteni, să se roage pentru sănătatea mea și să mă recuperez”, a scris Cedric Ceballos, care a postat pe Twitter și o fotografie în care are masca de oxigen pe faţă.

Fost sportiv de peformanță, în stare gravă la ATI cu COVID-19

Fostul star din NBA a adăugat că lupta nu s-a terminat și și-a cerut scuze celor pe care i-a nedreptățit de-a lungul timpului. „Dacă v-am greșit cu ceva în trecut, permiteți-mi să-mi cer scuze public. Lupta mea nu s-a terminat”.

Cedric Ceballos a câştigat în 1992 concursul de slam dunk legat la ochi. Are în palmares finala NBA din 1993, jucată cu Phoenix Suns într-o echipă condusă de Charles Barkley, pierdută în faţa celor de la Chicago Bulls, conduşi magistral de Michael Jordan. Cel mai bun sezon al lui Cedric Ceballos în NBA a fost 1994-1995, în tricoul lui LA Lakers: a fost ales în All Star Game, într-un sezon regular cu o medie de 21,7 puncte şi 8 recuperări pe meci.