Fost stareţ, dezvăluiri şocante: Maicile de la Văratec şi Miclăuşeni sunt mame surogat pe 15.000-25.000 euro

Fostul stareţ al unei mănăstiri din Neamţ face dezvăluiri şocante. Acesta spune că maicile de la Văratec şi Miclăuşeni sunt mame surogat pe sume cuprinse între 15.000-25.000 euro.

06 mart. 2021, 12:14
Fost stareţ, dezvăluiri şocante: Maicile de la Văratec şi Miclăuşeni sunt mame surogat pe 15.000-25.000 euro
Fost stareţ, dezvăluiri şocante: Maicile de la Văratec şi Miclăuşeni sunt mame surogat pe 15.000-25.000 euro

Fost stareţ, dezvăluiri şocante. Hrisostom Filipescu a fost stareţ al Schitului Maria Magdalena din Neamţ. Într-un video postat pe internet, acesta susţine că maicile de la Mănăstirile Văratec şi Miclăuşani ar fi mame surogat „purtătoare de copii ale altora pe sume între 15.000-25.000 euro la clinici private din Turcia, Bucureşti şi Chişinău”.

Fost stareţ, dezvăluiri şocante

Hrisostom Filipescu, fost stareţ şi doctorand în Neuroştiinţe la UMF Carol Davila din Bucureşti, este apreciat de credincioşii din Neamţ pentru postările sale despre religie, credinţă şi viaţa duhovnicească având sute de mii de distribuiri.

După ce în una dintre postările sale de pe Facebook spunea că nu suportă pedofilii, că nu are gânduri de suicid, deşi „nu sunt vrednic şi sunt bolnav psihic“ şi că va pleca la Athos să se pocăiască,  a revenit cu un filmuţet postat pe YouTube în care făcea noi dezvăluiri şocante.

Citeşte şi Stareţul Mănăstirii Curtea de Argeş, mesaj de Valentine’s Day pe Tik Tok: „E Ziua Îndrăgostiţilor de Dumnezeu”

„Bună dimineaţa. Sunt foarte bine, a venit poliţia la mine la apartament (probabil în Iaşi – n.red.), a văzut că totul e bine, nu mă sinucid, am atras doar atenţia ca să mă creadă şi pe mine cineva că nu sunt bolnav psihic. Au venit SMURD, ISU, jandarmii, m-au verificat, totul e în regulă, sunt perfect sănătos, tensiune bună, temperatură bună, fără COVID, fără nimic, fără probleme psihice.

Şi acum mergem la secţie să dau declaraţie că sunt foarte bine, treaba e bună şi de acum justiţia să îşi facă datoria.

Nu vor mai fi postări necuviincioase. Nu voi şterge nimic, ca să rămână mărturie a luptei ce-am dus-o împotriva sistemului, împotriva abuzurilor din BOR, împotriva favoritismului, împotriva ciumei roşie PSD finanţată de BOR din 1990, împotriva lui AUR, Şoşoacă, Teodosie (…) Teofan, toţi consilierii de la Centrul Eparhial corupţi şi bisexuali, versatili.Şantaj, masonerie, trafic de influenţă, trafic de stupefiante şi de substanţe halucinogene, ţigări de contrabandă pe Republica Moldova – vama Sculeni – Albiţa.

Şi mai mult decât atât, maicile de la Văratec şi de la Miclăuşeni sunt mame surogat, purtătoare de copii ale altora pe sume între 15.000-25.000 euro la clinici private din Turcia, Bucureşti şi Chişinău.

Dar nimeni nu vede lucrurile acestea, doar pe Hrisostom care are probleme psihice. Aşa că se pare că aveţi de treabă băieţaşi“, a spus părintele în filmuleţul postat pe Youtube.

Fostul stareţ al Schitului Maria Magdalena dn Ţibucani, judeţul Neamţ posta joi, 4 martie, pe contul de socializare un mesaj ciudat în care spunea că va pleca la Muntele Athos, pentru a se „pocăi“, potrivit Adevărul. 

În 2018, Hrisostom Filipescu a dispărut fără urmă după ce avusese nişte opinii critice la adresa bisericii. A apărut după un an, apoi s-a aflat că urmase un tratament medical în Germania.

Citeşte şi Incendiu la Palatul Administrativ din Suceava, sediul Prefecturii şi al Consiliului Judeţean. VIDEO