Fosta amantă a lui Marica s-a transformat total. Ana Muntean a devenit copia fidelă a iubitei fostului fotbalist

Fosta amantă a lui Marica s-a transformat total. Ana Muntean a intrat în atenția publicului în momentul în care au apărut imaginile cu ea și fostul fotbalist, într-o cameră de hotel din Cluj.

10 oct. 2022, 09:27

Fosta amantă a lui Marica s-a transformat total. După întregul scandal care a creat mare vâlvă în cele două familii, Ana Muntean a fost iertată de soţ, chiar dacă el a fost cel care i-a prins pe cei doi şi a făcut publice imaginile, însă şi fostul sportiv a primit compasiune din partea iubitei, Ioana Marcu, cu care are doi băieţi.

Fosta amantă a lui Marica s-a transformat total

Deşi a „rupt-o” cu Ciprian Marica, nu s-a mulțumit ușor și și-a făcut o schimbare de look, însă nu orice schimbare, a devenit copia fidelă a iubitei fostului fotbalist, potrivit imaginilor postate pe reţelele de socializare, scrie Cancan.ro.

Chiar dacă trecerea timpului a vindecat rănile partenerilor înșelați, se pare că Ana Muntean a fost mai puternic afectată. Nu numai chipul e identic cu cel al partenerei de viață a lui Marica, dar și stilul de viață sănătos parcă e tras la indigo.

Citeşte şi: Ana Muntean rupe tăcerea despre aventura cu Ciprian Marica. „Nu am niciun fel de regret”

Ana Muntean a decis să se concentreze pe carieră, și-a dezvoltat comunitatea din mediul online, adunând, până în prezent, peste 40 de mii de urmăritori.

În prezent este antrenoare de fitness, fiind absolventă a Facultății de Sport. Ana Muntean are o siluetă de invidiat și le ajută pe femei să ajungă la rezultatul dorit.

Fosta amantă a lui Ciprian Marica petrece multe ore în sala de antrenamente și promovează un stil de viață sănătos. Mai mult, ea este și proprietara unui brand de haine, pe care îl promovează în mediul online.