Fosta concurentă de la “Bravo, ai stil!”, mărturisire halucinantă! Valeria Lungu: “Am fost o boschetară”

A cunoscut celebritatea în show-ul de modă de la Kanal D, iar mai apoi a devenit una dintre cele mai populare românce de pe TikTok, dar cu toate acestea Valeria Lungu a avut parte de un început de-a dreptul dezastruos.

17 mart. 2022, 22:48
Fosta concurentă de la “Bravo, ai stil!”, mărturisire halucinantă! Valeria Lungu: “Am fost o boschetară”

Fosta concurentă de la “Bravo, ai stil!” nu a uitat de unde a plecat. Valeria Lungu a vorbit deschis despre greutățile vieții și despre lipsurile pe care le-a avut atunci când a ajuns în București. Tânăra originară din republica Moldova, care acum face senzație pe TikTok, nu își permitea haine de firmă, iar noțiunea de poșetă îi era complet străină.

“Am fost o boschetară”

CITEȘTE ȘI: Cât câștigă Valeria Lungu din meseria de „influencer”. Încasări record din Instagram: „Trăiesc foarte bine din asta”

 

Când am ajuns în București, am fost o boschetară, am venit cu un troller din ăla super-mic, nu am avut niciodată o geantă și țin minte că stăteam în chirie chiar cu proprietara și m-am dus la fata de lângă apartamentul meu și zic: «Hei, bună, uite, în seara asta este o petrecere, hai să mergem să ne distrăm, hai cu mine, că nu știu pe nimeni în București!» 

Și a zis: «Da, cum să nu, de cât timp ai nevoie?» Cinci minute! «Cum adică cinci minute?» Zic da, cinci minute, iau o pereche de pantaloni pe mine și gata!

Ea zice: «Eu am nevoie de mai mult, eu trebuie să mă spăl pe cap, trebuie să pun un machiaj, trebuie să văd în ce mă îmbrac!» Zic: «Doamne, Sfinte, trebuie să o mai aștept și pe asta, ce fac?»

 
Și când am ieșit, îmi zice: «Tu nu îți iei nicio geantă?» Zic nu, de ce să îmi iau geantă, trebuie să mai și am grijă de ea. Chei, telefon, bani, toate puse în buzunar, punct! «Păi și cu fesul ăsta mergi?» Zic «Da»!

Deci eu am mers în blugi, cu o cămașă, geacă și fes.

Măi, eram boschetară! Ea se uită la mine și zice: «Și tocuri?» Eram în adidași! «Tocuri!? Păi dar trebuie să mă simt comod, ce tocuri, mă dor picioarele după!» Trebuie să stau să mă obosesc…”, a povestit Valeria Lungu, potrivit Cancan.ro.

CITEȘTE ȘI: Victoria Lungu, îngrijorată de războiul din Ucraina. Are rude în împrejurimi: „Sora mea mi-a povestit că se zguduiau pereții”

Cât câștigă Valeria Lungu din online

Valeria Lungu se mândrește cu 1,4 milioane de urmăritori pe Tik Tok și cu aproape 27 de milioane de aprecieri pe contul de Instagram, care însumează aproximativ 350.000 de „followeri”. Din câte se pare, urmăritorii din mediul virtual i-au adus tinerei din republica Moldova încasări frumoasa. Recent, Valeria a mărturisit cât câștigă din online.

„Da, trăiesc foarte bine din asta, călătoresc lunar, mi-am cumpărat casă, telefon, mașină și toate astea! Merge, în funcție de perioade! (…) Da, peste 5.000! (n.r. – de euro). Este cât de mult muncești! Sunt foarte mulți influenceri care fac doar campanii și sunt influenceri care fac campanii plus muncă deasupra enormă! Eu mă încadrez în acel tip de om care muncește și printre muncă vin campaniile, iar muncesc, iar vin campaniile! Conținutul pe care îl livrez oamenilor este mult mai vizibil decât campaniile pe care eu le postez”, a mai povestit fosta concurentă de la “Bravo, ai stil!”