Fosta gimnastă Corina Ungureanu a demisionat din funcţia de consilier de Ploieşti. Vrea la europarlamentare

Fosta gimnastă Corina Ungureanu a anunţat, miercuri, că a demisionat din funcţia de consilier pe probleme de sport al primarului Ploieştiului, pentru a se concentra asupra campaniei electorale, transmite Mediafax. Anul trecut, gimnasta a demisionat din PSD pentru a candida ca independent la alegerile europarlamentare.

22 ian. 2014, 10:43
Fosta gimnastă Corina Ungureanu a demisionat din funcţia de consilier de Ploieşti. Vrea la europarlamentare

Corina Ungureanu, care a fost numită în vara anului 2012 consilier pe probleme de sport al primarului municipiului Ploieşti, a anunţat, miercuri, printr-un comunicat de presă, că a demisionat din această funcţie pentru a se concentra asupra campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, la care va candida ca independent.

În august 2013, Corina Ungureanu şi-a anunţat candidatura ca independent la alegerile europarlamentare din acest an, ea precizând, la acea dată, că demisionează din PSD, partid în care se înscrisese cu un an înainte.

Anterior, Corina Ungureanu fusese membru UNPR, deţinând o funcţie de conducere la nivelul filialei Prahova a acestei formaţiuni. La acea dată, fosta gimnastă, care s-a implicat activ în campania electorală a candidatului Iulian Bădescu, ales primar al Ploieştiului în vara lui 2012, declara că rămâne consilier al lui Bădescu pe probleme de sport.

Corina Ungureanu este dublă campioană cu echipa de gimnastică a României în anii 1997 şi 1999, campioană europeană cu echipa în 1998 şi campioană europeană la sol în 1998. În prezent, ea este antrenor la Ploieşti.