Fosta iubită a lui Alex Bodi, reacționează dur după ce a fost criticată că este rusoaică! “Nu sunt responsabilă pentru deciziile guvernului”

Fosta iubită a lui Alex Bodi, Daria Radionva, a reacționat dur după ce a fost criticată din cauza originilor sale, în contextul războiului declanșat de Rusia în Ucraina.

03 mart. 2022, 16:51
Fosta iubită a lui Alex Bodi, reacționează dur după ce a fost criticată că este rusoaică! “Nu sunt responsabilă pentru deciziile guvernului”
Daria Radionova, despre comportamentul lui Alex Bodi

La scurt timp după ce Rusia a invadat Ucraina, fosta iubită a lui Alex Bodi a fost bombardată cu mesaje, în care internauții o criticau din cauza orgilor sale.

Fosta iubită a lui Alex Bodi, reacționează dur după ce a criticată că este rusoaică!

După mai multe zile în care a fost asaltată de fel și fel de mesaje răutăcioase, fosta iubită a lui Alex Bodi a reacționat, în mediul online. Daria Radionova a mărturisit că, în ciuda originilor sale, este de cealaltă parte a baricadei și este, la fel ca întreaga planetă, îngrijorată și îngrozită de ceea ce se întâmplă în Ucraina. În ciuda acestui fapt, urmăritorii săi se pare că nu au înțeles că susține Ucraina și nu Rusia, astfel că nu sunt deloc puține criticile în care este acuzată și jignită pentru țara ei natală, Rusia.

„Chiar dacă nu postez multe despre război, asta nu înseamnă că nu-mi pasă. Îmi pasa mult. Evident că sunt cu adevărat șocat de situația actuală. Nu mă așteptam să se întâmple așa ceva în secolul 21… În prezent sunt atât de mulți refugiați la granițele moldovenești, familii cu copii, câini și pisici…toți au nevoie de sprijin și ajutor. Și… îi ajut în tăcere, cât pot, fără să-l postez pe rețelele de socializare”, a scris Daria Radionova pe Instagram.

Fosta iubită a lui Alex Bodi nu doar că a primit numeroase jigniri, ci chiar a fost și amenințată de către internauți, însă rusoaica nu i-a băgat deloc în seamă, ba chiar le-a transmis un mesaj dur prin care le explică care este părerea ei despre război.

„Cu toate acestea, primesc o mulțime de mesaje negative de la oameni… spunând multe lucruri rele și negative în felul meu. Pentru ce? Si ce am făcut pentru ca acest război sa se întâmple???  Nu sunt responsabilă pentru deciziile guvernului, din păcate, nu pot face nimic pentru ca războiul să se încheie. Chiar nu înțeleg de ce unii oameni (care au atât de mult timp liber) îl petrec jignindu-i pe alții online? Încercați să folosiți acest timp liber pentru a face ceva bun. Ajută-i tu pe cei care au nevoie…fă ceva bun în loc să fii gelos, invidios și să răspândești ură”, a mai scris fosta iubită a lui Alex Bodi pe Instagram.