Fosta IUBITĂ a lui Cătălin Hîldan, imagini EMOŢIONANTE pe Facebook FOTO

Cătălin Hîldan ar fi împlinit, miercuri, 40 de ani. Fostul căpitan al lui Dinamo a murit pe teren, la 24 de ani, iar iubita sa de atunci îi păstrează înca o amintire nepieritoare.

04 feb. 2016, 08:07

Cătălin Hîldan se prăbuşea fără suflare, pe 5 octombrie 2000, la doar 24 de ani, pe terenul de fotbal, la Olteniţa, după un infarct. În urma mijlocaşului au rămas o familie neconsolată, regretele a sute de mii de suporteri, dar şi inima frântă a Roxanei, tânăra cu care fotbalistul urma să se căsătorească, scrie WOWbiz.ro.

Roxana şi Cătălin erau împreună de câţiva ani când s-a produs tragedia, iar planurile celor doi erau clare – nuntă, copii şi o viaţă fericită împreună. Moartea fotbalistului a dat peste cap totul, iar Roxana dovedeşte tuturor că dinamovistul a fost iubirea vieţii ei.

„Îl simt alături de mine mereu!”, a scris Roxana pe contul ei de Facebook în dreptul unei fotografii cu ea îmbrăţişându-se cu fotbalistul. Mai mult, în ciuda trecerii anilor, pe contul ei apar mereu fotografii cu Hîldan, comentariile Roxanei fiind emoţionante.