Fosta iubită a lui Nicolae Mitea, în doliu. Partenerul ei milionar a murit de coronavirus

Gabriela Cristoiu, fosta iubită a lui Nicolae Mitea, este în doliu. Partenerul ei, un milionar din Sua, a murit după ce s-a infectat cu coronavirus. Bruneta a mărturisit că bărbatul, în vârstă de 65 de ani, a manifestat simptome uşoare ale bolii, dar chiar şi aşa, a pierdut lupta cu virusul.

14 nov. 2020, 16:38
Fosta iubită a lui Nicolae Mitea, în doliu. Partenerul ei milionar a murit de coronavirus

Gabriela Cristoiu a devenit cunoscută după ce a fost iubita ex- jucătorului de Națională Nicolae Mitea. Vedeta trece prin momente destul de grele. După ce tatăl său a decedat, au început problemele, la un moment dat, fanii ei au crezut că vrea să se sinucidă.

Când a crezut că a răsărit şi soarele pe strada ei, iubitul ei milionar, din Sua, în vârstă de 65 de ani, a murit din cauza coronavirusului.

Nu m-aș fi gândit vreodată că un om pe care îl cunosc eu o să moară. A avut niște simptome foarte ușoare. O săptămână nu am putut să trec peste, eu nu am cunoscut pe nimeni care să aibă coronavirus. Mă gândesc că poate puteam să fac ceva, poate eu sunt vinovată”, a mărturisit, printre lacrimi, Gabriela Cristoiu, la Antena Stars.

Fosta iubită a lui Nicolae Mitea s-a ales cu o casă în Florida

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune și, chiar dacă la acea vreme milionarul locuia în America, a venit în România pentru a o cunoaște.

Știu că a murit gândindu-se la mine, voia foarte mult să fim împreună și eu l-am cam respins. Nu sunt genul care să vrea bunuri. Știu că mi-a lăsat o casă în Florida, dar nu știu ce să fac și cum să procedez. Încă nu îmi vine să cred”, a mai adăugat Gabriela.

Gabriela Cristoiu este fosta iubită a lui Nicolae Mitea
Gabriela Cristoiu este fosta iubită a lui Nicolae Mitea

Citeşte şi: BRAVO AI STIL. Andreea Tonciu şi Raluca Tănase, conflict în direct. De la ce s-au încăierat fostele iubite ale lui Nicolae Mitea

În urma cu câţiva ani, bruneta urma să îi ofere lui Nicolae Mitea un copil, dar a renunţat la sarcină. „Am constatat că inima bebeluşului nu mai bate. Nu se pune problema, am fost însărcinată cu el. El spunea că eu afirm că sunt însărcinată pentru a strica relaţia cu noua iubită. Am fost la medic şi la medici.

Eram într-o situaţie critică şi am renunţat la el. Am salvat o situaţie, aşa cred eu. Inima copilului nu bătea în parametrii normali. Dacă o păstram se ajungea la ceva mai grav”, declara Gabriela Cristoiu, în urmă cu ceva timp.