Fosta soţie a lui Dan Condrea a chemat de urgenţă poliţia. Femeia se plânge că e terorizată VIDEO

Laura Georgescu, fosta soţie a lui Dan Condrea, trece prin clipe grele. Potrivit România TV, ea a depus plângere împotirva unor rude pe care le acuză că au intrat peste ea în casă, au terorizat-o şi pe ea şi pe copil şi i-au furat lucrurile.

20 sept. 2018, 06:46
Fosta soţie a lui Dan Condrea a chemat de urgenţă poliţia. Femeia se plânge că e terorizată VIDEO

Poliţia a fost chemată de urgenţă în miezul nopţii la locuinţa Laurei Georgescu, dar fosta soţie a lui Condrea susţine că agenţii nu îşi fac treaba. Despre cei care i-au intrat în casă, aceasta a spus: „Le-a deschis mama mea şi le a pus la dispozitie si o cheie, desi nu sunt proprietari. Problema este că intră peste noi în cameră, noi nu mai putem sa iesim la baie şi la bucatarie pentru ca cei doi indivizi ne terorizează„.

Pe lângă faptul că e agresată în fiecare seară, Laura Georgescu se plânge că i-au dispărut şi obiecte din casă.

Deşi spune că a anunţat autorităţile în nenumărate rânduri,aceasta se plânge în continuare de pericolul la care este expusă împreună cu fiica sa. Laura Georgescu a fost căsătorită cu Dan Condrea, deţinătorul firmei Hexi Pharma, care a murit în urma unui accident de circulaţie. Fosta soţie a luptat pentru a obţine custodia copilului şi a labsat acuzaţii că Dan Condrea a fost lichidat.