Fosta soţie a lui Leo de la Strehaia a încercat să se sinucidă. A fost dusă la spital

Necazurile şi dramele amoroase se ţin în lanţt pentru Leo de la Strehaia. Fosta soţie a "Prinţului Ţiganilor" a ajuns la Spitalul Judeţean din Turnu Severin, după ce a încercat să se sinucidă.

14 mart. 2015, 09:43
Fosta soţie a lui Leo de la Strehaia a încercat să se sinucidă. A fost dusă la spital

Fosta soţie a lui Leo de la Strehaia tentativă de suicid după ce aşa-numitul prinţ al ţiganilor ar fi încercat să o dea afară din casa în care odinioară au locuit împreună. După o discuţie telefonică aprinsă pe care Leo a avut-o în această după-amiază cu fosta sa nevastă aceasta a luat un pumn de pastile încercând să-şi curme viaţa, informează mhalert.ro.

Familia a sunat imediat la 112 şi a chemat salvarea care a dus-o de urgenţă la spital. Medicii i-au făcut spălături stomacale, iar pacienta a rămas internată în spital.

“Am fost solicitaţi pentru o tentativă de suicid, în localitatea Strehaia, este vorba de fosta soţie a domnului Leo, care în urma unei discuţii aprinse cu acesta a înghiţit 30 de pastille de distonocalm. I-am acordat primul ajutor, a fost adusă la spital în condiţii de siguranţă, nu are viaţa pusă în pericol” a declarat asistenţa de pe Ambulanţa care a transpotat-o la unitatea sanitară pe fosta soţie a lui Leo.