Fosta soţie a multimilionarului Dorin Cocoş, Diana Roibu, s-a căsătorit cu un bogătaş iranian FOTO

Diana Roibu, fosta soţie a lui Dorin Cocoş, s-a căsătorit! Basarabeanca şi un multimilionar iranian, Amir Badkoubeh, şi-au unit destinele.

13 ian. 2018, 07:32

Diana Roibu şi Dorin Cocoş s-au căsătorit la numai câteva luni de la divorţul omului de afaceri de Elena Udrea, scrie cancan.ro. Cei doi au avut parte de o nuntă de vis la Palatul Snagov, însă căsnicia nu a durat prea mult. Omul de afaceri a fost arestat preventiv în Dosarul Microsoft, iar la întoarcerea acasă a avut parte de un adevărat şoc: soţia lui plecase!

Citeşte şi IMAGINI-BOMBĂ. Dorin Cocoş şi iubita GRAVIDĂ au ieşit la mall FOTO

Diana Roibu ar fi fugit cu o parte din avere lui Dorin Cocoş

Presa relata după despărţirea-bombă că Diana Roibu ar fi fugit cu o parte din averea lui Dorin Cocoş, câteva milioane de euro. Afaceristul ar fi trecut milioanele respective pe numele tinerei sale soţii pentru a se asigura că nu va rămâne fără nimic în urma problemelor cu justiţia. O anticipare corectă, însă socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. După terminarea perioadei de arest preventiv, Dorin Cocoş s-a întors într-o casă goală, basarabeanca părăsind România. La vremea respectivă se scria că a plecat în Asia, la o mătuşă.

Citeşte şi Dorin Cocoş va deveni tată. Iubita afaceristului este însărcinată în 7 luni

Dorin Cocoş a încercat timp de câteva luni să se împace cu basarabeanca, însă ruptura a fost definitivă. Fosta stewardesă a cerut divorţul, invocând că Dorin Cocoş ar fi minţit-o, ea neştiind cu ce se ocupa omul de afaceri. „Ea a invocat faptul că a fost dezamăgită atunci când soţul său a fost arestat şi că habar nu avea cu ce se ocupa acesta. A mai spus că dacă ar fi ştiut că este implicat în lucruri ilegale, nu s-ar fi căsătorit cu el. Diana declara fără niciun pic de jenă ca l-a luat pe soţul său din dragoste, nu pentru bani. Însă când a venit vorba despre milioanele de euro ea a spus că a fost cu contract de donaţie, deci sunt ai ei. Fata asta doar a profitat şi a lăsat un om la greu. Dorin este foarte afectat, a suferit mai mult ca niciodată. S-a îmbolnăvit de nervi”, declara la vremea respectivă un apropiat al lui Dorin Cocoş.