Fostul avocat al lui Gigi Becali dezvăluie detalii despre eliberarea acestuia din închisoare: „Că e suferind, că în trei zile moare. Vrajeală! Escrocule, nici glezna nu te doare!”

Florin Gâtejan, fostul avocat al lui Gigi Becali, a povestit cum latifundiarul a profitat de toate chichiţele legii şi chiar a încălcat-o pentru a ieşi mai repede din închisoare, dar şi pe perioada detenţiei.

25 aug. 2021, 19:42
Fostul avocat al lui Gigi Becali dezvăluie detalii despre eliberarea acestuia din închisoare: „Că e suferind, că în trei zile moare. Vrajeală! Escrocule, nici glezna nu te doare!”

Gigi Becali ar fi folosit toate tertipurile cunoscute, de la scrisul mai multor cărţi, pâna la invocarea unor probleme grave de sănătate, care ar fi necesitat intervenţii chirurgicale imediate, dar care, conform fostului său avocat, nici nu ar fi existat.

Prezent miercuri la emisiunea GSP Live, moderată de jurnalistul Costin Ştucan, fostul avocat al patronului FCSB, Florin Gâtejan, a recunoscut că omul de afaceri şi-a inventat, practic, problemele medicale.

Astfel, a reuşit să iasă, temporar, de la Poarta Albă, iar motivul invocat a fost o operaţie de hernie de disc cervicală, care, în realitate, nu era necesară pentru că Becali n-avea, de fapt, nimic.

Avocatul lui Gigi Becali: „A dat bani la doctori, a făcut certificate medico-legale”

„Eu am plâns când era arestat! Se făcea banditu’ că e cocoşat. Câţi bani a dat ăsta…Că e suferind, că trebuie să-şi facă operaţie, că în trei zile moare. De unde? Vrăjeală!

Nici pe dracu’ n-a avut niciodată. Ce să aibă? El i-a nenorocit pe toţi la Poarta Albă, i-a viciat pe toţi. Eu am plâns de mila mamei lui. Escrocule, pe tine nu te doare nici glezna! A dat bani la doctori, a făcut certificate medico-legale. La prima întrerupere de pedeapsă, dansa cântece machedoneşti, ziceai că-i balerin!”, a spus Florin Gâtejan.

Citeşte şi: Un preot care s-a crezut Iisus le-a cerut enoriaşilor să-l îngroape de viu. După trei zile au deschis mormântul, dar minunea nu s-a produs