Fostul candidat la preşedinţia SUA Mitt Romney, în ring cu campionul mondial la box, Evander Holyfield VIDEO

Fostul candidat republican la preşedinţia Statelor Unite, Mitt Romney, a urcat în ringul de box. El a luptat împotriva campionului mondial Evander Holyfield, pentru o gală caritabilă. Politicianul de 68 de ani s-a retras, însă, rapid din meci.

16 mai 2015, 18:28
Fostul candidat la preşedinţia SUA Mitt Romney, în ring cu campionul mondial la box, Evander Holyfield VIDEO

Învins de Barack Obama la alegerile prezidenţiale din 2012, Mitt Romney şi-a luat-o din nou.

După ce l-a provocat pe fostul campion mondial la categoria grea Evander Holyfield, Mitt Romney a terminat partida fugind dintr-un colţ în altul al ringului, scrie reporterntv.ro

Citeşte şi: Mitt Romney nu se va înscrie în cursa prezidenţială din Statele Unite

Partida nu a durat mai mult de o rundă. În timp ce Holyfield a fost mai reținut în a arunca pumni spre Romney, politicianul a dat tot ce a putut.

La un moment dat, Holyfield s-a prefăcut că primește în plină figură un pumn și s-a aruncat la podea. După ce a văzut că adversarul său se dă învingător, fostul campion mondial la categoria grea s-a îndreptat hotărât către politician.

Mitt Romney a început să fugă dintr-un colț în altul al ringului, însă a fost salvat de prosopul aruncat de un membru al staff-ului său. Cel mai probabil, spune presa de peste Ocean, soția republicanului este cea care l-a salvat. Meciul s-a terminat cu victoria lui Holyfield.

Partida, comică de altfel, a fost organizată în scopuri caritabile. Banii obținuți din urma acesteia, peste un milion de dolari, vor fi donați pentru prevenirea și eradicarea orbirii în țările slab dezvoltate.