Fostul deputat Alin Trăşculescu, condamnat la închisoare cu executare

Fostul deputat Alin Trăşculescu a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la şapte de ani de închisoare cu executare pentru fapte de corupţie. Decizia nu este definitivă.

20 mart. 2015, 12:00
Fostul deputat Alin Trăşculescu, condamnat la închisoare cu executare

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti l-au găsit vinovat pe Alin Trăşculescu de trafic de influenţă, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, instigare la spălare a banilor, delapidare şi uz de fals.

În acelaşi dosar a mai fost condamant şi Marian Varvariche, pentru complicitate şi instigare la delapidare, complicitate la spălare a banilor, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată şi asociere pentru săvârşirea de infracţiuni. Judecătorii au stabilit ca el să execute o pedeapsă de cinci ani de închisoare.

Citeşte şi Trăşculescu a cerut suspendarea contractului de muncă de la RAR Vrancea, pe o perioadă de 2 ani

De asemenea, instanţa a decis şi condamnarea lui Adrian Cristian Ene şi Dorian Geolfan, reprezentanţi ai unei societăţi comerciale, acuzaţi de delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată, asociere pentru săvârşirea de infracţiuni, complicitate la delapidare şi complicitate la spălare a banilor. Cei doi au fost condamnaţi la cinci ani, respectiv cinci ani şi patru luni de închisoare cu executare.

Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti.

Citeşte şi Motivare: Trăşculescu a dat dovadă de CINISM atunci când îşi trafica influenţa pentru bani