Fostul deputat Mihail Boldea, aflat în detenţie, a ajuns la spital

Fostul deputat Mihail Boldea, aflat în detenţie preventivă de aproximativ un an pentru mai multe fraude imobiliare, a ajuns, vineri, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Galaţi.

10 mai 2013, 11:30
Fostul deputat Mihail Boldea, aflat în detenţie, a ajuns la spital

Boldea a acuzat dureri în zona spatelui şi a abdomenului şi, după ce a fost consultat la infirmeria Penitenciarului Galaţi, medicii au decis să-l transporte cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei”. 

Potrivit medicului de gardă Ioan Ţuţa, se pare că fostul deputat a suferit o colică renală, însă medicii îi fac mai multe investigaţii. 

„De câteva ore, Mihail Boldea se află în Unitatea de Primiri Urgenţe, unde i se administrează perfuzii pentru hidratare”, a spus Ţuţa. 

Boldea a mai ajuns la urgenţă şi vara trecută, atunci din cauza unor probleme de bilă şi pancreas.

Ironia sorţii a făcut ca în ambulanţa cu care a fost transportat Boldea să fie de serviciu una dintre victimele acestuia, asistenta medicală Valentina Toniţă. Femeia este pe cale să-şi piardă apartamentul din cauza înşelătoriilor fostului deputat.

„Ironia sorţii face că în timp ce eu îi acordam îngrijiri medicale, soţul meu se afla la tribunal încercând să obţină anularea notificării prin care suntem obligaţi să părăsim apartamentul”, a declarat Valentina Toniţa.
Familia Toniţa este parte vătămătată în procesul lui Boldea.

Fostul parlamentar este judecat pentru înşelăciune şi constituirea unui grup infracţional organizat, prejudiciul creat ridicându-se la peste un milion de euro.