Fostul iubit al Biancăi Drăguşanu, scandal cu pumni şi picioare în trafic. Coco Păun a bătut cu bestialitate un om de afaceri

Un afacerist a fost bătut în plină stradă de fostul iubit al Biancăi Drăguşanu. S-a întâmplat la Târgu Jiu, după ce omul de afaceri a fost oprit în trafic şi obligat să coboare din maşină. Apoi, cunoscutul interlop Coco Păun a sărit cu pumnii şi picioarele pe el.

15 nov. 2016, 15:20
Fostul iubit al Biancăi Drăguşanu, scandal cu pumni şi picioare în trafic. Coco Păun a bătut cu bestialitate un om de afaceri

Un afacerist de 48 de ani din Târgu-Jiu a depus plângere la poliție, după ce ar fi fost agresat în plină stradă de Coco Păun, un cunoscut interlop din Gorj.

Grigore Rădăcină deține o firmă de amenajări interioare și le-a povestit oamenilor legii că, în timp ce se afla în autoturismul său, pe strada Calea București din Târgu-Jiu, a fost observat de către Coco Păun care i-a spus să coboare din mașină, după care a început să-l lovească cu pumnii și cu picioarele.

Potrivit radioomega.ro, bărbatul susține că ar fi fost bătut cu bestialitate, întrucât ar fi refuzat să mai efectueze lucrări la casa pe care Coco Păun o deține în județul Hunedoara, pe motiv că acesta nu achita contravaloarea lucrărilor.

Potrivit Mirunei Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Gorj, agresorul este cercetat de polițiști, pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

Vezi si> Bianca Drăguşanu trece prin momente grele. A ajuns de urgenţă cu micuţa la medic