Fostul iubit al Rocsanei Marcu, obligat să explice de unde are bani pentru piţipoance

Rocsana Marcu şi fiica ei l-au dat în judecată pe Ştefan Iliescu după ce, potrivit declaraţiilor vedetei, s-au săturat să aştepte "să îşi facă datoria de tată".

04 aug. 2016, 07:52

Bărbatul va ajunge să-şi justifice cheltuielile, inclusiv sejurile extrem de costisitoare în staţiuni de lux şi notele de plată exorbitante din cluburile de fiţe, în condiţiile în care în faţa judecătorilor s-a declarat sărac lipit, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Nicoleta Luciu îşi ascunde burta după palmier. O prezentatoare spune că ar fi gravidă. „Are o burtică…” FOTO

Motiv pentru care cu ajutorul unei societăţi de avocatură Rocsana Marcu încearcă să demostreze că Iliescu a minţit instanţa. „Are o poziţie socială peste medie. Vom identifica conturile, persoanele sau interpuşii prin care acesta acţionează. De aceea am cerut tuturor băncilor din România cu filiale în Europa şi peste Ocean să identifice conturile acestuia. Zice că nu are nici salariu minim pe economie. Să demonstreze atunci cum plăteşte zile de naştere prin cluburi din străinătate, prezenţa în hoteluri de lux sau alte extravaganţe de acest tip. Nu poţi să generezi astfel de costuri şi tu să ai doar salariul minim pe economie”, a spus avocatul Ramona Aldea, apărătorul Rocsanei Marcu.

Mayra Marcu, reprezentată de mama ei, vedeta de televiziune Rocsana Marcu, l-a dat în judecată pe Ştefan Iliescu, fiul fostului primar al oraşului Giurgiu, la finalul anului trecut. Cererea micuţei a fost înregistrată, după un traseu destul de sinuos, la Judecătoria Buftea. Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro, vedeta a cerut „exercitarea autorităţii părinteşti în mod exclusiv, (…) stabilirea locuinţei minorului la locuinţa părintelui Marcu Rocsana (…) şi stabilirea contribuţiei pârâtului pentru cheltuielile cu creşterea, educarea, învăţătura şi pregătirea profesională a minorei Marcu Maya-Maria”.

În plus, micuţa a cerut judecătorilor să constate că „pârâtul în calitate de tată nu şi-a căutat sau văzut vreodată propriul copil, nu şi-a îndeplinit niciuna din obligaţiile pe care le are potrivit legii, negându-i practic existenţa, încălcând în cea mai josnică manieră orice principiu etic şi moral”. „Tatăl (…) nu a participat în vreun fel la creşterea şi educarea acestuia şi nu a luat vreo decizie legată de acesta, fără a mai pune în discuţie că şi în prezent tatăl neagă existenţa minorei”, se mai arată în cererea de judecată a vedetei. Ştefan Iliescu şi-ar neglija fetiţa deşi există o decizie irevocabilă a instanţei care arată că este tatăl biologic al minorei.

Citeşte şi Andra, mămică a treia oară? O prezentatoare TV a lansat bomba: „Are o burtă de luna a şaptea”

„Am tot sperat că, timp de opt ani, cât a trecut din momentul în care a apărut Mayra în viaţa mea, va veni, măcar o dată, să îşi vadă fetiţa. Nu mai spun de pensia alimentară pe care, niciodată, nu a plătit-o. Mi se pare că nu e drept să se întâmple aşa ceva, cred că ar trebui ca Mayra să beneficieze de aceleaşi drepturi ca şi frăţiorii ei”, a declarat Rocsana Marcu.

Iliescu face însă tot ce poate să scape cât mai ieftin din conflictul cu fosta sa iubită. Într-un document depus la dosar, omul de afaceri susţine că nu are venituri (ca dovadă o adeverinţă de la Inspectoratul Teritorial de Muncă al Municipiului Bucureşti prin care se arată faptul că Iliescu nu figurează cu carte de muncă) şi că are încă trei copii. Ca urmare, el nu ar putea plăti decât o pensie de întreţinere modică, o mică parte dintr-un salariu minim pe economie. Lucrurile nu stau chiar aşa. Ştefan Iliescu(foto jos) este cercetat alături de tatăl său – fostul primar al oraşului Giurgiu – de către Direcţia Naţionale Anticorupţie. Potrivit procurorilor, tânărul a fost asociat al mai multor societăţi cu afaceri grele pe care fostul primar le-ar fi favorizat de-a lungul timpului.