Fostul iubit al Simonei Halep S-A ÎNSURAT. Imagini de la nuntă: cum arată mireasa FOTO

Costa Sponte, fostul iubit al Simonei Halep, s-a însurat, duminică. Aleasa este Bianca Ghiorgache, o studentă de 20 de ani din Constanța. Printre invitații la nunta fiului lui Teia Sponte se numără Gigi Becali, Dumitru Dragomir, Mircea Sandu, Viorel Păunescu și Anamaria Prodan.

26 mai 2019, 17:00
Fostul iubit al Simonei Halep S-A ÎNSURAT. Imagini de la nuntă: cum arată mireasa FOTO

Csta Sponte și Bianca Ghiorgache și-au jurat credință, iar în urma ceremoniei, ei au mers la un local de lux, situat în Buftea. Aici, și-au așteptat invitații alături de care sărbătoresc cel mai frumos eveniment care a dus relația lor la un alt nivel.

Nu-şi mai ascund relaţia. Simona Halep, SĂRUTATĂ CU PATOS de IUBIT FOTO

Anamaria Prodan a fost cea care a făcut publică o primă fotografie de la petrecerea de nuntă a Biancăi și a lui Costa Sponte.

„Casă de piatră, COSTA ȘI BIANCA SPONTE” este mesajul transmis de Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Costa Sponte a avut o relație cu Simona Halep în urmă aproape trei ani, pe vremea când sportiva își începea urcușul spre primul loc WTA. Deși au fost surprinși la un moment dat și sărutându-se, niciunul dintre ei nu și-a asumat relația. Când toți se așteptau ca fiul lui Teia Sponte să o ducă pe sportivă în fața altarului, povestea lor de iubire s-a încheiat.