Fostul ministru Dan Şova, scandal monstruos cu Poliţia: „Loveşte-mă! Dă-mi un cap în gură!” VIDEO

Fostul ministru Dan Şova a fost implicat într-un scandal monstru cu Poliţia. Politicianul a agresat verbal mai mulţi poliţişti, după ce acesta împuşcase cu o armă de paint-ball doi pensionari din Predeal. Scenele halucinante au fost înregistrate în 2008 lângă un hotel din Predeal şi au fost publicate recent.

22 aug. 2017, 09:20
Fostul ministru Dan Şova, scandal monstruos cu Poliţia: „Loveşte-mă! Dă-mi un cap în gură!” VIDEO

Martorii susţin că fostul ministru a împuşcat în zona capului doi pensionari care se plimbau în staţiunea Predeal. Pensionarii au sunat la 112, dar când poliţiştii au încercat să intervină, fostul senator a declanşat un scandal imens. Atitudinea lui Dan Şova faţă de oamenii legii a fost agresivă şi arogantă.

În imagini se vede cum Şova îşi pierde repede cumpătul şi începe să-i jignească pe oamenii legii, care îi răspund cu aceeaşi monedă. Dan Şova chiar îi incită pe poliţişti, adresându-le sintagme de genul: „Loveşte-mă! Dă-mi un cap în gură!”, relatează România TV.

Dan Şova, trimis în judecată de DNA pentru trafic de influenţă în dosarul CET Govora

Cei care au publicat imaginile pe Facebook spun că, deşi au fost martori la incidentul petrecut în 2008, nu au fost niciodată audiaţi de poliţişti, iar cazul a fost pur şi simplu muşamalizat.

„Povestea este in felul urmator:

LOCATIA: Hotel Eden – Predeal

DATA: Decembrie 2008

INCIDENTUL: Dan Sova, aflat ascuns dupa un copac, a tintit si a impuscat de mai multe ori (CU O ARMA TIP PAINTBALL) in zona capului, doi cetateni de varsta a treia, care se deplasau pe un traseu montan.

Cetatenii respectivi au apelat serviciul de urgenta 112, la fata locului deplasandu-se mai multe echipaje de la politie si jandarmerie.

CUM S-AU PURTAT DISCUTIILE SE OBSERVA DIN FILM, MAI IMPORTANT ESTE CE S-A INTAMPLAT ULTERIOR. Politia nu a mai luat masuri ca in alte cazuri, respectiv sa-l amendeze pe senator sau sa-l puna la pamant si sa-l incatuseze. Dovada clara ca Dan Sova inca de pe atunci era semizeu!

CE A FACUT PERSOANA VATAMATA: A depus plangere penala la IPJ Brasov, si a chemat presa, respectiv Antena 3 sau Antena 1 (nu mai retin exact), care a realizat un reportaj pe care l-au difuzat, reportaj care probabil se regaseste in arhiva.

Mentionez ca partea vatamata avea o deficienta motorie, respectiv un implant metalic in picior, implant ce ii ingreuna deplasarea.

CE A FACUT DAN SOVA: A SUNAT LA PARTID

CE A FACUT POLITIA: Ulterior, la inceputul anului 2009, un agent de politie si un ofiter, ambii din cadrul IPJ Brasov, s-au deplasat in Bucuresti, la sediul firmei Sova si Asociatii, pentru a lua declaratii de martor. Dan Sova a vrut sa fie „dragut” dar politistii n-au primit, sustinand ca stiu ce au de facut.

Umili si prezentand scuzele de rigoare pentru eventualul deranj pe care i-l provoaca prezenta lor in interiorul firmei, spunand totodata ca seful i-a trimis, ca stiu despre ce este vorba, ca se stie la Minister si ca o sa fie bine, au procedat la audierea persoanelor prezente la incident.

Audierea persoanelor a avut loc in sala de sedinte a SCA Sova si Asociatii, iar unii martori au dat declaratii dupa dictarea reprezentantilor IPJ Brasov.

Eu (Alin Brincus) am refuzat sa dau o declaratie mincinoasa, asa ca reprezentantii IPJ Brasov au decis sa nu imi mai ia nici-o declaratie.

Dan Sova nu a fost audiat niciodata.

Bineinteles, cazul a fost musamalizat!!!

Asa a raspuns Politia Romana la comanda politica.

De ce? Pentru ca #PSD, pentru ca #TRAFIC DE INFLUENTA, pentru ca #POLITIAPOLITICA”, a relatat Alin Brincus pe Facebook.

REACŢIA LUI DAN ŞOVA

Fostul ministru a reacţionat dur după apariţia imaginilor. Dan Şova susţine contrariul, şi anume că cei doi bătrâni au intrat în poligonul în care acesta juca paint-ball cu mai mulţi prieteni.

La un moment dat, doi bătrâni au trecut prin zona respectivă, iar unul dintre ei a fost atins de o bilă care, spune Dan Şova, nu a fost trasă de el.

Mai mult, Şova îl acuză pe cel care a postat imaginile că avut mai multe scandaluri cu poliţia.