Fostul şef al ANI devoalează cum a fost răsplătită o controversată judecătoare. "Îmi doresc să aveţi parte de justiţia de care..."

Publicat: Vineri, 20 Aprilie 2018 15:09 // Actualizat: Vineri, 20 Aprilie 2018 15:09 // Sursa: romaniatv.net

Horia Georgescu, fostul șef al ANI, a făcut pe pagina sa de Facebook acuzații dure la adresa unei judecătoare, devoalând faptul că aceasta este un ”instrument”, lucru răsplătit cu un loc călduț în CSM, nicidecum cu o sancțiune.

"Judecătoarea Ana Maria Trancă este un instrument până la capăt și acest lucru este răsplătit cu un loc călduț la CSM pe o perioadă de trei ani. Din ce aud va lucra la relații cu publicul ( https://www.csm1909.ro/.../Şedinţa-Secţiei-pentru-judecători-... ) . Este vorba de același judecator care încalcă Constituția ( https://m.romanialibera.ro/.../livia-stanciu-a-zdrobit-o-pe-j... ) , de același judecator pentru care conducerea Curții de Apel București a statuat, într-un raport oficial, că comportamentul acesteia pe rețele sociale este motiv de recuzare și încalcă dreptul la un proces echitabil prin antepronunțare aspect reținut și de ICCJ , fiind cercetată în prezent de inspecția judiciară ( http://gazetadecluj.ro/judecatoarea-anamaria-tranca-recuno.../ , http://evz.ro/anamaria-tranca-inspectia-judiciara.html ) , de același judecător care încalcă statulul magistratului în mod grav, de același judecator care încalcă proceduri elementare ( https://www.stiripesurse.ro/judecatoarea-tranca-decizii-stu..., de același judecator care plagiază și nimeni nu verifică ( https://m.romanialibera.ro/.../dezvaluiri-despre-plagiatele-a... ) , de același judecător care dispune expertize de zeci de mii de euro în dosare cu experți aleși chiar de ea și ulterior, când rezultatul este prejudiciu egal cu zero, înlătură proba administrată chiar de ea ( http://adevarul.ro/.../horia-georgescu-judecat-dos.../index.html ) , de același judecator care își judecă recuzarea singură și care a fost cercetată de Agenția Națională de Integritate în timpul mandatului meu urmare unei sesizări formulată de CSM ( http://m.luju.ro/partenera-lui-dorel-isi-face-de-cap-judeca... ) și de același judecator care anulează sentințe de achitare ( http://www.sursazilei.ro/judecatoarea-care-condamnat-o-pe-.../) . Poate Curtea de Apel București a considerat că Trancă nu mai dă bine printre ceilalți magistrați și imaginea acestei instanțe nu mai poate fi pătată de comportamente reprobabile. Dar nu este suficient, această judecătoare trebuie să răspundă disciplinar, nu să fie EXTRASĂ și RECUPERATĂ pe un loc călduț, dupa ce m-a condamnat vădit nelegal și în mare grabă ( http://m.luju.ro/excludere-din-magistratura-pentru-activita... ) . Cu siguranță va motiva decizia în aceste zile , încercând să pună presiune mediatică pe completul de la ICCJ care va pronunța o decizie , curând , în dosarul ANRP 1. Doamna judecător Ana Maria Trancă vă dau o veste proastă: nu veți realiza nimic cu aceasta manevră ieftină și predictibilă dealtfel . Sunteți compromisă profesional definitiv și să nu vă mire dacă protectorii dumneavoastră vă vor abandona într-o zi, pentru că atașamentele se schimbă. Eu știu cel mai bine. Îmi doresc sa aveți parte de justiția de care am avut eu parte.", s scris Horia Georgescu într-o postare pe Facebook.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Ana Maria Trancă ANI Horia Georgescu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8722
RON
25 Sep
noapte 17 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H