Fostul şef al securităţii spaţiale israeliene afirmă că pământenii sunt în contact cu extratereştrii de ani de zile

Potrivit lui Haim Eshed, general israelian în rezervă și profesor universitar, omenirea este de muţi ani în contact cu civilizaţii extraterestre, dar acest lucru a fost ținut secret pentru că ”umanitatea nu este pregătită” pentru asta, scrie Jerusalem Post.

11 dec. 2020, 11:34
Fostul şef al securităţii spaţiale israeliene afirmă că pământenii sunt în contact cu extratereştrii de ani de zile

Fostul șef al securității spațiale israeliene șochează, declarând că pământenii sunt în contact cu extratereștrii de ani de zile, dar totul este ținut în mare secret, deoarece „omenirea nu este pregătită” pentru acest adevăr, susține generalul în rezervă Haim Eshed, care a condus timp de trei decenii programul de securitate spațială al Israelului și a fost premiat în mai multe rânduri.

Declarațiile au fost făcute cu ocazia ultimei cărți a generalului, în care acesta dezvoltă subiectul, scrie Hotnews.

Într-un interviu pentru Yediot Aharonot, Eshed – care a fost șeful programului de securitate spațială al Israelului timp de trei decenii și a primit de trei ori cea mai înaltă distincție de securitate israeliană – a susținut că atât Israelul cât și Statele Unite au contacte cu extratereștrii de ani de zile.

Fostul şef al securităţii spaţiale israeliene afirmă că există o ”Federație Galactică”

Acesta susține că actuala cooperare dintre extratereștri și Statele Unite include și o bază subterană pe Marte, unde stau trimiși americani și extratereștri.

Fostul şef al securităţii spaţiale pretinde că Donald Trump cunoaște acest lucru și a fost ”pe punctul” de a dezvălui existența extratereștilor, însă Federația Galactică l-a oprit pentru a preveni o isterie în masă și pentru că omenirea are nevoie ”să evolueze și să ajungă la un stadiu în care vom înțelege ce sunt spațiul și navele spațiale”.

Întrebat de ce a ales să dezvăluie aceste informații acum, generalul a răspuns că se datorează felului cum arată mediul academic acum și faptului că a ajuns să fie respectat în cadrul acestuia.

”Dacă ieșeam acum cinci ani cu ce spun acum aș fi fost spitalizat”, a spus el pentru Yediot.

Citeşte şi: O vedetă de televiziune s-a sinucis la doar 28 de ani. Controverse uriaşe, mama ei spune că a fost omorâtă de soţ


loading...