Fostul şef de la Ferrari întristează întreaga lume: Am veşti despre Michael Schumacher. Nu sunt bune

Luca di Montezemolo, fostul şef al scuderiei Ferrari, a declarat joi, la Milano, că a primit veşti despre starea de sănătate a septuplului campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher.

04 feb. 2016, 16:57
Fostul şef de la Ferrari întristează întreaga lume: Am veşti despre Michael Schumacher. Nu sunt bune

Au trecut mai bine de 25 de luni de la accidentul de schi pe care Michael Schumacher l-a suferit în Alpii Francezi, iar în ultima vreme veştile despre starea fostului campion mondial de Formula 1 au fost din ce în ce mai rare.

Citeşte şi MICHAEL SCHUMACHER. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre fostul pilot de FORMULA 1

Fostul şef de la Ferrari al lui Schumi, Luca di Montezemolo, a declarat joi după-amiază, la Milano, în faţa jurnaliştilor: „Am veşti, dar din păcate ele nu sunt bune„, a spus din Montezemolo, fără a intra în alte detalii. „Viaţa este ciudată. A fost un pilot fantastic şi a suferit un singur accident major, în 1999. Din nefericire, un accident de schi are consecinţe aşa de serioase„, a mai adăugat acesta.

Citeşte şi Locul blestemat. Un tânăr schior a murit în acelaşi loc în care Schumacher s-a accidentat grav

Michael Schumacher este tratat departe de ochii opiniei publice, la reşedinţa sa din Elveţia, iar familia sa este destul de zgârcită în a oferi informaţii despre starea sa de sănătate. Şi în cazul declaraţiei lui Di Montezemolo familia lui Schumi a refuzat să comenteze.