Fostul senator Marius Marinescu se simte bine după ce, în urmă cu câteva luni, a avut Covid şi a fost intubat la ATI

Marius Marinescu pare că și-a revenit complet după ce, în urmă cu câteva luni, a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost intubat la secția ATI, fiind infectat cu Sars-Cov-2.

28 oct. 2021, 14:32
Fostul senator Marius Marinescu se simte bine după ce, în urmă cu câteva luni, a avut Covid şi a fost intubat la ATI

Deşi este fost sportiv de performanţă şi încă practică boxul, Marius Marinescu a fost puternic afectat de Covid, deşi tocmai acest argument îl făcuse să creadă că va fi ferit de virus sau cel puţin de o formă severă.

„Într-o zi m-am trezit că aveam febră 40 de grade și respiram greu. M-am dus la geamul deschis și abia trăgeam aer. L-am sunat pe un prieten, medic de la Spitalul Miliar, i-am povestit simptomele și mi-a spus să vin urgent la spital. M-a internat și ce am trăit atunci m-a marcat. Oameni care au fost intubați nu au mai putut respira și „la revedere”, s-a terminat.

Eu am fost intubat și la un moment dat s-a defectat rezervorul de oxigen. Vreau să vă spun că e groaznic, eram 4 pacienți în containerul ATI și ceilalți 3 erau disperați, țineau tuburile la nas ca nu cumva să le spună asistenta „dă-i și lu ăsta, că nu mai poate să respire”. 14 zile am stat cu tub de oxigen, am avut noroc că am fost foarte bine îngrijit, dar sunt oameni care au murit, am văzut cum se moare, poate și din cauza faptului că eu avut și alte comorbidități, și atunci este o problemă cu cei care împrăștie acest virus pentru că nu vor să se vaccineze”, povestit Marius Marinescu la Realitatea Plus.

Marius Marinescu este justiţiarul cartierului în care locuieşte

Odată ce şi-a revenit după internare, Marius Marinescu şi-a luat în serios îndatoririle de cetăţean şi este chiar un justiţiar în cartierul unde locuieşte, făcând numeroase plângeri vecinilor care parchează neregulamentar.

Marius Marinescu este, se pare, un abonat al dispeceratului de poliție. Președintele Federației pentru Protecția Animalelor și a Mediului este recunoscut pentru solitările și sesizările pe care le face în diferite situații, potrivit Evz.

Citeşte şi: Poluare masivă în portul Midia Năvodari. O tonă de păcură a curs la descărcarea unei nave