Fostul soţ al Elenei Ionescu şi-a refăcut viaţa. Cum arată noua iubită a lui Dragoş FOTO

Nici bine n-au anunţat divorţul, că el şi-a şi refăcut viaţa! Dragoş, cel cu care Elena Ionescu a fost căsătorită mai bine de un an, are o nouă iubită, iar www.spynews.ro vă prezintă în exclusivitate primele imagini cu aceştia.

13 sept. 2019, 05:11

La începutul lunii septembrie s-a aflat că Elena Ionescu, ex-Mandinga, şi Dragoş au decis să meargă pe drumuri separate, scrie spynews.ro. La scurt timp, cei doi au făcut şi primele declaraţii, confirmând divorţul. Au trecut doar câteva zile de atunci, iar el a apărut deja cu altcineva, semn că a trecut rapid peste despărţire şi şi-a refăcut viaţa.

Citeşte şi Elena Ionescu, răvăşită şi îngândurată, la o lună de la divorţ. Cine o consolează pe brunetă FOTO

Paparazzi l-au surprins pe Dragoş Răzvan în timp ce-şi scotea iubita la o prăjitură. Pe-nserat, tânărul a mers acasă la blondină, apoi au plecat împreună prin oraş. S-au ţinut de mână, şi-au zâmbit şi s-au plimbat pe stradă exact ca doi adolescenţi îndrăgostiţi. Cum paparazzilor Spynews nu le scapă nimic, a fost surprins şi un sărut pătimaş între Dragoş şi noua lui iubită. N-au lipsit nici atingerile senzuale, căci în momentul în care a prins ocazia, el a mângâiat-o uşor pe picior.

Preţ de câteva zeci de minute s-au bucurat de prăjituri. Şi-au făcut fotografii, au râs, iar la un moment dat, ea l-a şters pe el pe faţă, el reacţionând imediat, dorind să o muşte de mână. La plecare, Dragoş a mai făcut un gest neaşteptat şi, exact când blondina nu se aştepta, a lovit-o uşor cu palma peste posterior. Au mers apoi spre casă, intrând împreună în blocul în care ea locuieşte.

Elena Ionescu şi Dragoş Răzvan s-au căsătorit în luna martie a anului trecut, atunci când artista era deja însărcinată. A născut la începutul lunii august 2018 un băieţel. După aproape un an de la fericitul eveniment, au ajuns la divorţ.