Fostul stelist Nana Falemi, urmărit de recuperatorii de datorii. Are credite IMENSE la bancă

Fostul fotbalist Nana Falemi, concurent în sezonul al 14-lea al show-ului "Dansez pentru tine", refuză să achite leasingul la automobilul achiziţionat acum doi ani. Prin urmare, o firmă de recuperări a luat legătura cu PRO TV, care îl plăteşte cu 5.000 de euro, pentru fiecare ediţie, cu speranţa că va mai recupera din pagubă, scrie libertatea.ro.

22 oct. 2013, 10:55
Fostul stelist Nana Falemi, urmărit de recuperatorii de datorii. Are credite IMENSE la bancă

Recuperatorii sunt pe urmele lui Nana Falemi. Fostul fotbalist este căutat de o firmă de avocatură specializată în recuperări, „Urban şi Asociaţii”.

Firma Porsche Auto România îl acuză pe Falemi că, de la sfârşitul anului 2011, are de achitat 18.500 de lei pentru un Audi A6. Poziţia dealerului auto a fost dură: „Falemi se ascunde ca un infractor de rând ca să nu-şi plătească datoriile!”.

Între timp, Porsche a apelat la o firmă de recuperări, pentru a spera că va pune mâna pe datoria invocată.

Nana Falemi participă acum la „Dansez pentru tine”, de unde primeşte, se pare, cam 5.000 de euro pentru fiecare apariţie.

Firma de recuperări s-a adresat PRO TV-ului, pentru a pune poprire pe veniturile fotbalistului, numai că reprezentanţii postului din Pache Protopopescu nu au vrut să colaboreze.

CITEŞTE ŞI DANSEZ PENTRU TINE. Soţia lui Wilmark: Sezonul viitor va juriza şi fetiţa lui Mihai Petre