Fostul vicepreședinte al Gazprombank, soţia şi fiica sa, găsiţi morţi în locuinţa din Moscova

Potrivit agenţiei ruse de presă TASS, Vladislav Avaev şi-ar fi ucis fiica şi soţia, după care şi-a luat viaţa, potrivit presei oficiale din Rusia

18 apr. 2022, 19:30
Fostul vicepreședinte al Gazprombank, soţia şi fiica sa, găsiţi morţi în locuinţa din Moscova

Fostul vicepreședinte al Gazprombank, Vladislav Avaev, în vârstă de 51 de ani, soția sa, Elena, în vârstă de 47 de ani, și fiica Maria, în vârstă de 13 ani, au fost găsiți decedați într-un apartament din Moscova.
Familia Avaev a fost găsită decedată în apartamentul lor, care este situat pe bulevardul Universitetsky, relatează canalul Baza Telegram, citând informații ale poliției.

Volodimir Zelenski rupe tăcerea: sunt 2500-3000 de soldaţi morţi!

Potrivit versiunii preliminare a poliției, Avaev și-a împușcat soția și fiica, apoi s-a sinucis. Poliția a ajuns la această concluzie pentru că fostul vicepreședinte al băncii avea o armă în mână.
Cea mai grea lovitură pentru Vladimir Putin. Anunţul care ar putea duce la capitularea Rusiei
„Cadavrele membrilor familiei Avaev au fost descoperite de o rudă care a încercat multă vreme să-i contacteze telefonic, dar pentru că nu a răspuns nimeni s-a alarmat”, se arată în raport.

O sursă a declarat că, în apartament era dezordine foarte mare, iar absolut toate lucrurile erau împrăștiate, scrie  kp.ru.

La sfârșitul lunii februarie, în stațiunea montană vizitată de elitele sure, Leninskoye, lângă Sankt Petersburg, a fost găsit mort directorul general adjunct pentru securitatea corporativă al Gazprom, Alexander Tyulyakov, în vârstă de 61 de ani.