Fosul iubit al Simonei Sensual, Nicu Maharu, este în comă. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire FOTO

Veștile proaste continuă să curgă pentru Nicu Maharu'! Internat în spital, celebrul Don Juan dâmbovițean o duce din ce în ce mai rău. Fostul iubit al Simonei Sensual a ajuns în stare critică.

21 aug. 2017, 08:15
Fosul iubit al Simonei Sensual, Nicu Maharu, este în comă. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire FOTO

Aproape paralizat pe partea stângă, Maharu’ se află încă din luna mai pe mâinile medicilor, scrie spynews.ro. Starea lui de sănătate se înrăutățește din ce în ce mai mult. Conform unor surse bine informate, rudele celebrului bărbat sunt disperate. Motivul? Din câte se pare, Nicu Maharu’ se află în comă, la secţia de Terapie Intensivă a unui spital din Bucureşti, şi poate înceta din viaţă în orice moment.

Citeşte şi Nicu Maharu, în STARE GRAVĂ. Medicii nu-i mai dau ŞANSE de RECUPERARE

„Doctorii nu le-au dat prea multe speranţe celor din familia lui Maharu’. Din cauza diabetului, a intrat în comă, iar starea lui de sănătate se înrăutăţeşte de la o zi la alta. Practic, ar putea muri oricând. Ce să mai, e în mâinile lui Dumnezeu”, a declarat un prieten al fostului iubit al Simonei Sensual.

În ultimii ani, deşi a fost diagnosticat cu diabet, Nicu Maharu’ a refuzat să respecte recomandările medicilor. Acesta a preferat să îşi satisfacă toate poftele culinare, iar acest lucru i-a pus capac.

Citeşte şi Simona Sensual, distracţie la Monte Carlo în timp ce Nicu Maharu este PARALIZAT

Nicolae Molea, cunoscut în lumea mondenă drept Nicu Maharu’, s-a făcut remarcat în urma relației pe care a avut-o cu Simona Sensual, precum și în urma declarațiilor de-a dreptul spumoase despre ce se întâmpla între ei doi prin dormitor. În ultima vreme, despărțiți, cei doi s-au evitat reciproc. Cu toate acestea, Nicu Maharu’, a fost văzut în compania mai multor blondine care, întâmplător sau nu, semănau cu Simona Sensual.