Fotbalist care a negociat cu Craiova, reţinut de poliţie la frontiera belgiană. Şi-a petrecut noaptea într-un centru de refugiaţi

Fundaşul bosniac al echipei Anderlecht, Ognjen Vranjes, a fost reţinut de poliţia de frontieră pe aeroportul din Charleroi, pentru că avea permisul de şedere în Belgia expirat.

27 mart. 2019, 13:57
Fotbalist care a negociat cu Craiova, reţinut de poliţie la frontiera belgiană. Şi-a petrecut noaptea într-un centru de refugiaţi

Vranjes a avut câteva zile libere şi revenea, luni, în Belgia pentru a-şi relua pregătirile cu Anderlecht. Pe aeroportul din Charleroi, el a prezentat un permis de şedere expirat, astfel că a fost transportat de Oficiul pentru străini la Steenokkerzeel, unde a petrecut noaptea de luni spre marţi printre refugiaţi.

El a fost pus în libertate marţi dimineaţă, după ce Oficiul pentru străini a obţinut informaţiile necesare privind legalitatea prezenţei fotbalistului în Belgia.

Vranjes, 29 de ani, este la Anderlecht din vara trecută şi mai are contract până în iunie 2022. În acest sezon, el nu a jucat decât 14 meciuri în toate competiţiile, ultima dată în decembrie trecut.

Luna trecută, presa din Belgia a scris că Ognjen Vranjes a negociat cu Universitatea Craiova, însă transferul a picat, până la urmă, iar oltenii l-au adus pe Stephane Acka.