Fotbalist celebru, prins cu amanta la piscină. Soţia a filmat imaginile intime şi le-a făcut publice VIDEO

Fotbalistul era la saună cu o altă femeie, iar distracţia le-a fost stricată chiar de soția lui, care a intrat peste ei și a filmat totul.

23 sept. 2018, 09:17
Fotbalist celebru, prins cu amanta la piscină. Soţia a filmat imaginile intime şi le-a făcut publice VIDEO

Starul rus Denis Gluşakov, de la Spartak Moscova, are numai probleme. Fotbalistul era la saună cu o altă femeie, iar distracţia le-a fost stricată chiar de soția lui, care a intrat peste ei și a filmat totul. Daria Gluşakov și-a acuzat soțul că o înșeală cu o femeie usoara. Fotbalistul are insa o alta varianta. Erau certati in momentul in care l-a prins si spune ca nu are de ce sa ii dea explicatii celei cu care are 2 copii. 

Căpitanul Denis Gluşakov şi fundaşul Andrei Ieşcenko nu au fost incluşi săptămâna aceasta în lotul echipei Spartak Moscova pentru meciul din deplasare cu Rapid Viena, din Liga Europa, deoarece au apreciat un filmuleţ pe Instagram în care era ironizat tehnicianul Massimo Carrera, relatează AP.

Potrivit sursei citate, cei doi au apăsat pe butonul “like” la o postare de pe Instagram în care actorul rus Dmitri Nazarov îl ironiza, printr-o poezie, pe Carrera. Nazarov spunea în versuri, între altele, că tehnicianul “Carrera nu este fericirea noastră” şi că se întreabă “câte ruşini ne mai trebuie înainte ca măreţia să ne dispară?”.

Carrera a câştigat campionatul Rusiei cu Spartak în 2017, dar în acest sezon echipa are cu cinci puncte mai puţin decât liderul Zenit Sankt Petersburg şi a fost eliminată din Liga Campionilor.

Clubul din Moscova nu a comentat informaţiile cu privire la neincluderea celor doi în lot şi nu a dat explicaţii. Gluşakov susţine că nu a dat like la postarea respectivă, iar Ieşcenko nu a comentat cazul.