Fotbalist DAT AFARĂ de la Steaua pentru că S-A IUBIT cu MEMELUŞA

Mihai Stoica a luat foc în închisoare când a aflat că fiica lui, Teodora Stoica, este curtată de Daniel Georgievski. Meme n-a avut linişte până când nu l-a convins pe Gigi Becali ca australianului de origine macedoneană să nu-i mai fie prelungit contractul. Culmea, Stoica a fost cel care l-a adus pe Georgievski la Steaua!

09 ian. 2015, 10:37
Fotbalist DAT AFARĂ de la Steaua pentru că S-A IUBIT cu MEMELUŞA

Daniel Georgievski a făcut o adevărată pasiune pentru Teodora Stoica. Cei doi s-au distrat împreună la mare, fapt confirmat de o fotografie apărută pe site-ul de socializare al Teodorei. Meme nu a acceptat relaţia şi a făcut tot posibilul ca Teodora să nu mai interacţioneze cu Georgievski, scrie Fanatik. A insistat pe lângă Gigi Becali ca fundaşului să nu-i fie prelungit contractul cu Steaua, lucru care s-a şi întâmplat. Deşi înţelegerea cu Steaua se încheiase, Georgievski a mai zăbovit prin România câteva săptămâni, timp în care s-ar fi distrat cu Teodora. Mai mult, la mijlocul lunii septembrie, când a semnat cu Melbourne Victory, Georgievskia vrut să o ia şi pe Memeluşa!

„I-a cerut să-l însoţească în Australia, chiar şi pentru câteva săptămâni! Daniel era convins că Teodora va fi impresionată de ţara lui şi spera ca aceasta să rămână alături de el pentru mai mult timp. Însă, din păcate pentru el, Teodora nici nu a vrut să audă”, a dezvăluit, pentru Fanatik, un apropiat al fiicei lui Mihai Stoica.