Fotbalist de 20 de ani, mort la o miuţă cu prietenii în urma unui infarct

Angolezul Pedro Banga, fost jucător la CS Maritimo, în Portugalia, a murit duminică, 31 decembrie, după ce a suferit un infarct în timp ce juca fotbal cu prietenii. El avea doar 20 de ani.

02 ian. 2024, 15:50
Fotbalist de 20 de ani, mort la o miuţă cu prietenii în urma unui infarct

Veste tragică din Angol, Pedro Banga, fost mijlocaș defensiv la Mamelodi Sundowns în Africa de Sud și CS Maritimo în Portugalia, a decedat la vârsta de 20 de ani după ce a suferit un infarct în timp ce juca fotbal alături de prietenii lui.

Fotbalul românesc este în doliu! Jean Niţulescu, fost conducător al Universităţii Craiova, a murit în prima zi a anului 2024

Fotbalistul Pedro Banga avea doar 20 de ani. S-a întâmplat în Luanda, capitala Angolei, după cum scrie marca.com. Fotbalistul a fost transportat de urgență la spital, dar medicii nu i-au putut salva viața.

Angolezul Pedro Banga, fost jucător la CS Maritimo, în Portugalia, a murit

Sezonul trecut, Banga jucase 16 meciuri la echipa secundă a lui Maritimo, de care se despărțise în vara lui 2023.

Campion găsit mort într-o maşină. Poliţia a arestat doi suspecţi de crimă
La auzul veștii, clubul portughez a reacționat: „Club Sport Maritimo își exprimă cel mai profund regret față de moartea lui Pedro Banga, fost jucător al echipei. Președintele Carlos Andre Gomes și Consiliul lui își exprimă cele mai profunde condoleanțe față de întreaga familie și de prietenii acestuia”.

Pedro Banga a fost internațional angolez de juniori, participând alături de naționala africană la Cupa Mondială U17 din 2019.

Tragedie şi în Germania! Un fotbalist a murit la 25 de ani ”din cauze naturale”

Agyemang Diawusie a murit la doar 25 de ani! Produs al celor de la Regensburg, Diawusie a evoluat de-a lungul carierei la RB Leipzig, Wehen Wiesbaden, Ingolstadt, Dynamo Dresda, Ried (Austria), SpVgg Bayreuth, iar din vara acestui an a revenit la Regensburg, unde a bifat 13 apariții, ultima la începutul lunii noiembrie.

Cotat la 600 de mii de euro în 2018, potrivit Transfermarkt, atacantul s-a stins fulgerător din viață ”din cauze naturale”, conform presei din Germania, însă cauza oficială a morții lui Agyemang Diawusie nu a fost încă dată publicității.

Mai multe cluburi din Bundesliga și 2. Bundesliga au transmis condoleanțe familiei tânărului jucător, prin intermediul rețelelor sociale.

”SSV Jahn a primit vestea teribilă că fotbalistul Jahn Agyemang Diawusie a murit la vârsta de 25 de ani. Clubul este șocat și profund întristat de acest eveniment tragic.

Familia Jahn îi deplânge pe cei îndoliați și gândurile sunt alături de familia, rudele și prietenii lui Agyemang. Din cauza situației groaznice și din respect pentru familia sa, cerem ca intimitatea acestora să fie respectată”, au scris cei de la Jahn Regensburg.

“Condoleanțe. Gândurile noastre sunt la familie, rude și prieteni și la club. Odihnește-te în pace, Agyemang Diawusie”, a fost mesajul clubului Hamburger SV.

”Suntem șocați. Sincere condoleanțe familiei, prietenilor și SSV Jahn. Odihnește-te în pace, Agyemang Diawusie“, au transmis și cei de la Stuttgart.