Fotbalist de 22 de ani, înecat sub privirile îngrozite ale prietenilor săi

Un tânăr fotbalist în vârstă de 22 de ani s-a înecat sub privirile îngrozite ale prietenilor săi, la Balastiera Apa, după ce a căzut în apă, de pe hidrobicicletă. Tânărul nu ştia să înoate. Trupul său a fost găsit în această dimineață de pompierii sătmăreni.

11 iul. 2021, 12:26
Fotbalist de 22 de ani, înecat sub privirile îngrozite ale prietenilor săi

Tânărul fotbalist din Seini, judeţul Maramureş, a mers, sâmbătă după-amiază, cu câţiva prieteni, la complexul Balastiera Apa din Satu Mare. Tinerii au închiriat o hidrobicicletă şi au pornit pe lac.

La un moment dat, tânărul de 22 a căzut în apă şi nu a mai ieşit la suprafaţă. Băiatul nu ştia să înoate. Unul dintre prietenii săi a sărit în apă să îl caute, dar nu l-a găsit.

Îngroziţi, prietenii tânărului fotbalist au sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat două echipaje ale Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de primă intervenție și comandă dotată cu barcă pneumatică și o ambulanță SMURD cu echipaj de prim ajutor.

În sprijin, au fost solicitați de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor și de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Avram Iancu” al județului Cluj patru scafandrii militari.

Conform vasiledale.ro, pe hidrobicicletă era patru tineri. Niciunul nu purta vestă de salvare. Dintre cei patru doar unul singur știa să înoate. Aceleași surse susțin că tinerii ascultau muzică la un volum mare și consumau băuturi alcoolice.

Corpul neînsuflețit al lui Sorin a fost găsit astăzi, în jurul orei 10.20, de către pompierii militari.

Sorin juca fotbal la echipa de liga a IV-a CS Seini, în seria SUD.