TRAGEDIE! A murit un fost fotbalist al naţionalei. A făcut INFARCT la doar 36 DE ANI

Shariff Samat, fost internațional din Singapore, a murit la vârsta de 36 de ani. Medicii care au ajuns la fața locului au constatat că fostul fundaș central a suferit un atac de cord, dar deocamdată nu este cunoscut motivul care a provocat tragedia.

12 feb. 2020, 13:01
TRAGEDIE! A murit un fost fotbalist al naţionalei. A făcut INFARCT la doar 36 DE ANI

Shariff Samat era fiul lui Samad Allapitchay, fostul căpitan al echipei naționale din Singapore, iar acesta avea o fetiță de numai patru ani. Asociația de Fotbal din Singapore (FAS) a postat pe Twitter un mesaj după ce s-a aflat de moartea fostului internațional și a anunțat că este „profund întristată să afle despre trecerea în neființă a fostului jucător Shariff Samat”.

Tragedie în sport. Un medaliat la Campionatul Mondial a murit la doar 22 DE ANI

Shariff Samat a început fotbalul la Home United, iar în ianuarie 2011 a făcut pasul către Hougang United FC, echipă la care a stat doar un an și a ajuns la Admiraly FC. Samat a mai trecut pe parcursul carierei pe la echipe precum Tampines Rovers, Woodlands, SRC și Geyland, iar în ianuarie 2017 a decis să își pună ghetele-n cui.

Fostul internațional din Singapore nu a avut o viața liniștită. În 2003 a fost suspendat timp de nouă luni și amendat cu o sumă importantă de bani după lovirea unui fotbalist, căruia i-a spart nasul. Shariff Samat a stat închis timp de două săptămâni în 2016, după ce și-a rănit cumnatul.