Fotbalist român, bătut de colegii de echipă din cauză că are coronavirus. Drama fostului internaţional de tineret

Deian Boldor, fundașul român împrumutat de Hellas Verona la Partizani (Albania) a ajuns la spital după ce a fost bătut de 3 coechipieri. Motivul: aceștia au considerat că Boldor este principalul vinovat pentru focarul de Covid-19 din vestiarul clubului, anunță ProSport.

10 iul. 2020, 15:13
Fotbalist român, bătut de colegii de echipă din cauză că are coronavirus. Drama fostului internaţional de tineret

Fost internațional de tineret, Deian a fost testat pozitiv cu coronavirus înaintea derby-ului dintre Partizani și KF Tirana, programat astăzi. După vestea că jucătorul de 25 de ani a fost infectat, toți coehipierii săi au efectuat testul de urgență, rezultând alte 3 cazuri pozitive. Boldor a fost considerat vinovat pentru focarul declanșat la Partizani, motiv pentru care spiritele s-au încins considerabil.

Potrivit ProSport, Eraldo Cinari, Esat Mala și Kristi Kote, cei 3 colegi depistați cu Covid-19, l-au amenințat în primă fază pe român, apoi au mers la locuința sa pentru a-l înfrunta. Lucrurile au scăpat complet de sub control, iar cei 3 s-au năpustit asupra lui Deian. Presa albaneză susține că vecinii românului au sunat la poliție, coechipierii săi au fost arestați, iar Boldor a fost dus la spital.

Citeşte şi Coronavirusul face prima victimă în FOTBAL. O jucătoare din naţionala de futsal a Iranului A MURIT

Crescut la LPS Banatul, Deian Boldor a ajuns în 2011 la academia Romei, unde a petrecut 4 ani. De-a lungul carierei sale, fundașul a mai evoluat la echipe precum Pescara, Bologna și Montreal Impact, iar în prezent se află la Partizani sub formă de împrumut de la clubul mamă, Hellas Verona. Contractul său cu formația albaneză va expira pe 31 iulie.

Deian Boldur a bifat 14 selecții la naționala U21 a României, reușind să marcheze un gol.