Fotbalist şi familia sa, răniţi într-un grav accident de circulaţie. În autoturism se aflau şi cei doi copii ai jucătorului

Davy De Fauw, fotbalistul lui Zulte Waregem,soţia sa şi cei doi copii au fost victimele unui accident de circulaţie produs în Belgia. Toţi cei patru au fost răniţi.

23 iul. 2019, 12:33

Accidentul s-a produs la Lichtervelde, în Flandra de Vest. Fostul fundaş al lui FC Bruges și familia sa se îndreptau spre spre parcul de distracții Plopsaland din De Panne.

Deocamdată nu se ştie cine era la volan, dar cu 1,5 km înainte de ieșirea din Torhout, vehiculul lui De Fauw, un Mercedes GLC 250, a lovit din motive necunoscute un camion în care erau încărcate două furgonete. Șocul a fost violent. Roata din dreapta față a Mercedes-ului s-a rupt, iar vehiculul s-a răsturnat.

În mod miraculos, cei patru ocupanți ai mașinii au suferit doar răni uşoare. „Cei doi copii, Delphine și cu mine sunt bine„, a afirmat Davy De Fauw, pe site-ul oficial al clubului. „Suntem cu toții în stare de șoc. Cu excepția câtorva zgârieturi, suntem nevătămați. Mulțumesc oamenilor care ne-au ajutat imediat după accident„, a mai afirmat acesta.