Fotbalişti rapidişti, bătuţi la ieşirea dintr-un club de noapte din Bucureşti

Fotbaliştii echipei Rapid, Darko Lukanovici şi Rhemaa Obed, au fost bătuţi la ieşirea dintr-un club de noapte din Bucureşti, joi seară, de către bodyguarzi, informează www.prosport.ro.

14 dec. 2013, 19:29
Fotbalişti rapidişti, bătuţi la ieşirea dintr-un club de noapte din Bucureşti

Conform site-ului citat, cei doi fotbalişti, care de miercuri sunt în vacanţă, au fost bătuţi cu bâtele de către bodyguarzi, doar pentru că joacă la Rapid.

Lukanovici şi Obed s-au aflat în clubul de noapte împreună cu trei prieteni. „Ştiu despre incident, eu mereu le-am spus să aibă grijă pe unde merg. Am avut o discuţie cu ei şi mi-au spus că s-au comportat civilizat şi nu au provocat ei scandalul. Îmi pare rău să spun, dar sper că acest incident să le fie învăţătură de minte şi data viitoare să aibă mai multă grijă pe unde umblă”, a declarat tehnicianul Viorel Moldovan.

Surse din Poliţia Capitalei au precizat pentru MEDIAFAX că au primit o sesizare vineri dimineaţă la ora 3.30, privind o altercaţie pe o stradă din Sectorul 2. Lukanovici şi un prieten ar fi petrecut într-un club, iar spre dimineaţă ar fi început să se manifeste zgomotos, strigând „Hai Rapidul!”, motiv pentru care bodyguardul i-a poftit afară. Cei doi s-ar fi împotrivit şi ar fi fost scoşi din local forţat, ajungând în aceeaşi dimineaţă la Spitalul Floreasca, fără a rămâne însă internaţi. Totodată, nu s-a primit nicio plângere în urma acestui incident, au mai spus sursele citate.

Potrivit unor surse medicale, Lukanovici, care prezenta un traumatism cranio-facial uşor, şi prietenul său s-au prezentat singuri la spital, unde au rămas pentru aproximativ o oră – o oră şi jumătate.