Fotbalistul care A LOVIT UN POLIŢIST a fost condamnat la ÎNCHISOARE

Daniel Niculescu, fotbalistulul care a spulberat cu maşina un poliţist de la Rutieră, a fost condamnat la aproape cinci ani de închisoare cu executare! Niculescu este obligat să plătească şi daune de peste 40.000 lei.

20 feb. 2015, 08:22
Fotbalistul care A LOVIT UN POLIŢIST a fost condamnat la ÎNCHISOARE

Decizia vine după ce, la sfârşitul anului trecut, acesta a lovit intenţionat cu maşina un poliţist care dirija circulaţia în Capitală. Niculescu era beat şi nici nu avea permis de conducere.

Roberto Daniel Niculescu, care a jucat la FC Naţional şi Chiajna, a fost oprit în trafic de polițist, în sectorul 6, ca să îi verifice actele. Agentul și-a dat seama că în maşină miroase a alcool şi i-a cerut lui Niculescu să coboare. Tânărul a plecat însă în viteză, l-a lovit şi l-a târât pe agent zeci de metri. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a arătat că avea o alcoolemie de 0,79.

Decizia judecătorilor a venit la 4 luni de la accident. Tribunalul Bucureşti l-a condamnat pe fotbalist la 4 ani şi 7 luni închisoare cu executare. În plus, bărbatul trebuie să plătească peste 40.000 lei daune morale, cheltuieli de judecată şi de spitalizare.