Fotbalistul Diego Chavez „El Puma” a murit chiar de Valentine’s Day, într-un accident de maşină

Un fotbalist mexican care evolua în prima ligă din țara sa a murit într-un tragic accident rutier chiar în ziua de Valentine's Day.

15 feb. 2024, 11:31
Fotbalistul Diego Chavez „El Puma” a murit chiar de Valentine’s Day, într-un accident de maşină

Conform primelor rapoarte ale poliției, atacantul Diego ”El Puma” Chavez a decedat în urma unui accident de mașină petrecut în dimineața zilei de 14 februarie. El a pierdut controlul automobilului și a intrat într-un stâlp.

Anunțul morții fotbalistului mexican în vârstă de 28 de ani a fost făcut de clubul său, FC Juarez. Într-un comunicat postat pe rețelele de socializare gruparea mexicană i-a adus un omagiu lui Diego Chavez, potrivit Fanatik.

”Cu profundă tristețe informăm întreaga comunitate FC Juarez că jucătorul nostru Diego ”El Puma’ Chavez a murit în această dimineață, pe 14 februarie 2024, într-un accident de mașină.

Citeşte şi: Lovitură de teatru în cazul de dopaj al Simonei Halep: avocaţii vor să invalideze proba de sânge! Ion Ţiriac aruncă bomba: „Proba a fost maltratată în România!”

În perioada petrecută la FC Juarez, ‘El Puma’ s-a caracterizat prin bucuria, entuziasmul, simplitatea și disponibilitatea sa, precum și prin spiritul său de dăruire și dragoste pentru culorile noastre”, se arată în postarea de pe contul de Facebook.

Atacantul de 28 de ani a fost transferat de FC Juarez la finalul anului 2022 de la formația peruană Carlos Mannucci. Pentru echipa mexicană a jucat în acest sezon 19 meciuri și a marcat un gol.

FC Juarez, echipă aflată pe ultimul loc în prima ligă mexicană cu doar 2 puncte acumulate în 6 etape, are programat următorul meci în noaptea sâmbătă spre duminică, pe teren propriu, cu Puebla, însă nu se știe deocamdată dacă întâlnirea se va desfășura după această tragedie.

Citeşte şi: Anunţul lui Ion Ţiriac. În ce ar urma să investească alături de Mircea Lucescu: „Nu investesc în fotbal”