Fotbalul mondial trăieşte o nouă dramă. Un jucător de 23 de ani a murit pe teren, în timpul meciului

O nouă tragedia în fotbalul mondial, la un an de la dispariția lui Davide Astori. Un jucător din prima ligă de fotbal a Gabonului a decedat, sâmbătă la Libreville, după ce s-a prăbuşit pe teren în plină desfăşurare a unui meci, a anunţat luni presa locală.

04 mart. 2019, 12:57
Fotbalul mondial trăieşte o nouă dramă. Un jucător de 23 de ani a murit pe teren, în timpul meciului

În minutul 23 al jocului dintre Missile FC – Akanda FC, atacantul Herman Tsinga (Akanda) s-a prăbuşit. După un masaj cardiac efectuat de un medic militar, jucătorul în vârstă de 30 de ani a decedat în timpul transferului la spital„, a precizat principalul cotidian gabonez, L’Union.

Conform presei, cele două ambulanţe prezente la stadion nu erau dotate cu echipamente medicale necesare „pentru a salva viaţa jucătorului”.

Acest tragic deznodământ ridică problema eficacităţii dispozitivului medical pe stadioane instituit de Liga naţională de fotbal profesionist, organizatorul campionatului„, a adăugat cotidianul pro-guvernamental.

Acest episod a intervenit în etapa a doua a campionatului care, după opt luni de pauză, s-a reluat la finele lunii februarie. Acest deces este al şaptelea înregistrat în 12 ani pe terenurile de fotbal din Gabon, a adăugat publicaţia.