Fotbalul, prilej de scandal la Craiova. Suporterii furioşi s-au îmbrâncit cu jandarmii VIDEO

Peste 100 de suporteri ai Universităţii Craiova s-au împins cu paznicii şi jandarmii pentru că nu le-au permis accesul în arena Ion Oblemenco. Asta, deşi patronul echipei, Adrian Mititelu, a venit cu documentele care atestă că are voie să intre în Complexul Sportiv.

28 oct. 2013, 16:33
Fotbalul, prilej de scandal la Craiova. Suporterii furioşi s-au îmbrâncit cu jandarmii VIDEO

Echipa Universitatea Craiova a primit dreptul să joace pe stadionul Ion Oblemenco, după o decizie a Tribunalului Dolj luată în urmă cu câteva zile.

Astfel, Adrian Mititelu, finanţatorul echipei FC Universitatea Craiova, a intrat împreună cu executorul judecătoresc, luni, în incinta Stadionului ”Ion Oblemenco”, unde au fost prezenţi şi peste 100 de suporteri.

Pentru că paznicii complexului nu i-au lăsat pe suporteri să intre pe stadion, au avut loc mai multe îmbrânceli între cele două tabere. Şi echipa FC U Craiova a ajuns la stadionul Ion Oblemenco, dar nu a fost lăsată să se antreneze.

Adrian Mititelu a intrat pînă la urmă în incinta stadionului, dar echipa s-a antrenat pe stadionul CFR din oraş, urmând ca de zilele viitoare să se poată antrena pe arena Ion Oblemenco.

Citeşte şi SCANDAL LA CRAIOVA. Adrian Mititelu, EVACUAT de pe stadionul „Ion Oblemenco”