FOTO: Accident oribil într-o stație GPL din România. O mașină a explodat: primul deces a fost confirmat

Eveniment oribil în România, în dimineața zilei de duminică, 21 mai 2023. O mașină a explodat într-o stație de alimentare cu GPL. O persoană a murit pe loc, cealaltă se zbate între viață și moarte la spital. 

21 mai 2023, 08:53

Evenimentul nefericit a avut loc în Pantelimon, Ilfov. Iată comunicarea transmisă de ISU:

„În cursul dimineții de astăzi, în jurul orei 05:35 am fost solicitați să intervenim la o stație CNG din localitatea Pantelimon, jud. Ilfov. Unde a avut loc o explozie la un autoturism aflat în stație, explozie neurmată de incendiu. Alimentarea cu gaze a fost oprită, traficul în zonă a fost restricționat. În urma evenimentului au rezultat două victime: prima a fost transportată la spital, iar ce-a de-a doua-decedată. Au acționat: 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, Detașamentul Special de Salvatori, un echipaj de descarcerare, un echipaj CBRN și 4 ambulanțe SMURD.

(…) În cadrul acțiunii au fost controlate 19 societăți comerciale, ocazie cu care au fost aplicate 30 de sancțiuni contravenționale în valoare de 245.500 lei, dupa cum urmează:

Polițiștii au aplicate sancțiuni în valoare de 23.500 de lei pentru abateri privind evidența financiar contabilă, fumatul în spații închise, sisteme de pază.

ISU – B IF -111.500 de lei

DSVSA – 50.000 lei si ordonanță de interzicere a activitatii pentru un operator economic

ANAF – 45.500 de lei

ANPC – 15.000 lei si oprirea temporară a prestării de servicii până la remedierea deficientelor pentru un operator economic.

Astfel de acțiuni vor continua, în vederea asigurării unui climat optim de ordine și siguranță publică”, au transmis autoritățile.

Victime ar fi un angajat al benzinăriei și șoferul. Angajatul, un tânăr, ar fi decedat.