FOTO: Accident oribil pe DN. 3 morți, un copil în stare critică, după ce mașina s-a răsturnat. ISU a intervenit de urgență, cu elicopterul

Încă un accident grav a avut loc în această săptămână, pe unul dintre drumurile României. În lipsa autostrăzilor, DN-urile fac victime pe bandă rulantă. Joi, 4 august, doi adulți și un copil s-au stins, în urma impactului devastator. 

04 aug. 2022, 18:16

Joi, după ora 13:00, pe DN 60, trei oameni au murit în urma unui accident rutier. De asemenea, un copil se află în stare critică, iar altul în stare gravă.

„La ora 13.52, ISU BH a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 60, pe raza localității Uileacu de Criș, eveniment în care a fost implicat un autoturism în care se aflau cinci persoane (2 adulti si 3 copiii)”, a declarat subofițer Informare și Relații Publice al ISU Bihor, sergent major Alina Butaci, potrivit presei locale.

Pentru salvarea victimelor, la locul accidentului au fost mobilizate de urgență, echipaje de pompieri militari, o autospecială de descarcerare grea, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, autospeciala SMURD cu medic de urgență, un echipaj al SAJ și elicopterul SMURD.

 

Accident grav pe DN. Bilanțul victimelor

 

Pompierii militari au acționat rapid pentru descarcerarea persoanelor rămase captive în autoturismul avariat.

Polițiștii au efectuat cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier.

Astfel, în baza raportului preliminar al agenților de Poliție, în mașină se aflau doi adulți: un bărbat și o femeie. Bărbatul a decedat în urma accidentului iar femeia se află cod galben medical. Pe bancheta din spate se aflau trei copii: un copil a decedat, un copil s află în cod roșu medical și un copil în cod verde medical.

Copilul în cod roșu a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Oradea.